2/19/2002

Amateurhoer Annie

Amatuer Vrouw Van Losse Zeden

amateurhoer beloofd
uit advertentie
 amateurhoer werkelijk
werkelijkheid
Zie ook:


De transformatie van brave huisvrouw tot geile die Annie nu geworden is

Wij zijn een koppel van eind dertig, sedert vele jaren gelukkig getrouwd. Ons seksleven was op een punt aangekomen waar het meer een gezellige routine was. Maar toch had ik een verlangen naar meer, trio's, geilere , anaal, op , exhibitionisme, enz.


Een tijdje geleden kwam ik in contact met twee heren, beide kleurlingen. Ze zaten in de lingerie groothandel. Toevallig kwam het gesprek op seks, en deze heren beweerden doodleuk dat ze elke vrouw uit het konden praten en ze plat . Nou, ik geloofde dit natuurlijk niet en daagde hen uit: „mijn vrouw krijg je nooit uit de kleren.” „Natuurlijk wel” was het antwoord, nu dit was nog nooit gebeurt, (voor zover ik weet) dat mijn vrouw vreemd ging. Ik zou dit wel van dichtbij willen volgen, (als ze op hun bek gingen), en als het dan toch zou lukken leek het mij wel een geile gedachte, die bruine pikken in de van mijn Annie te zien verdwijnen.
Afspraken werden gemaakt. Thuis gekomen heb ik de volgende dagen regelmatig opmerkingen ge-uit over het toch maar saaie ondergoed van Annie. Op de afgesproken dag, waarop we beiden een vrije dag hadden, stonden we laat op, hebben uitgebreid gebruncht met een flesje wijn er bij. Ik had afgesproken met Andy en Mike dat ze me op de gsm zouden bellen tegen de middag. Dit gebeurde dan ook, ik hield een gesprek met hen alsof het mijn collega's van het bedrijf waren en mijn aanwezigheid was dringend gevraagd. Dit was een teken voor hen dat ze over een kwartiertje konden komen. Ik vertelde Annie dat ik voor een paar uurtjes dringend naar het bedrijf moest, en wel zou bellen als ik thuis ging komen.
Ik ben dan weggegaan met de wagen, heb deze twee straten verder geparkeerd en ben te voet terug naar huis gekeerd, en via de achterdeur weer naar binnen geglipt. Annie zat in de woonkamer van haar wijntje te genieten. Ik kon haar vanuit de keuken in het oog houden en zo alles volgen.
Er werd aangebeld, ze deed open, de heren stelden zich voor als verkopers van lingerie, en vroegen of ze binnen mochten om hun collectie te tonen. Tot mijn grote verbazing mochten ze binnen, ik hoorde Annie zeggen „Mijn man heeft het tegenwoordig altijd maar over lingerie dus laat ons maar eens kijken.” Ze mochten plaatsnemen in de salon, en kregen direct een glaasje wijn aangeboden. De koffer ging open en eerst werd in een aantal catalogi gekeken, over lingerie.
Na het eerste en tweede glas wijn stelde Mike voor om een paar outfitjes te laten zien, en ze mocht deze gerust aanpassen. Wat was haar maatje? (Ik had dit vooraf doorgegeven, dus ze hadden het juiste bij zich) „Nou mevrouwtje waarom passen we dit niet even om de maat te zien.” Een mooi kanten met een bijbehorend werd tevoorschijn getoverd. Annie trok zich even terug achter de muur naar onze eetkamer.
Het slipje en bh'tje waren natuurlijk twee maten te klein, haar puilden er nogal uit, en het slipje sneed zoveel tussen haar benen dat haar er duidelijk in zichtbaar was. „Nou mevrouwtje die Italianen hebben de maat weeral verkeerd” kwam het van Andy, Hij streelde de zijkanten van haar en maakte een opmerking dat een beha nooit zo fel deze mocht indrukken. Een nieuw setje, werd aangereikt, dit al ietwat sexyer, met wat meer kant. Terug kwam ze vanachter de muur, haar bos kuthaar was goed zichtbaar, ze draaide haar volle kont mooi rond voor de heren, „Ja mevrouw deze maat is perfect” en hij streelde nu over haar , „kijk eens hoe perfect dit slipje de rondingen van uw mooie kontje weergeeft.” Annie voelde zich duidelijk gevleid.
Toen stelde Andy voor er een grote spiegel bij te halen die ze in de auto hadden. Ja dat vond Annie wel leuk. Terug gekomen werd de spiegel zo geplaatst dat ik lekker kon meegenieten van het zicht.
Het volgende setje zou nog minder de bikinilijn vertonen. Het was een tanga setje, nog meer , je kon haar schaamhaar nu in detail zien zitten, en er puilde nogal wat haar uit tussen haar benen, Annie moest zich omdraaien, Andy en Mike stonden achter haar, Andy stak zijn vingers wat achter het slipje en trok dit wat omhoog en zo ook dieper in haar . „Kijk mevrouwtje dit past perfect, ik ben er zeker van dat uw man hier duidelijk van zal genieten. Dit ziet er prachtig uit, erg verleidelijk. Nu nog even het bh'tje.” Andy die nog achter haar stond, knoopte haar bh los, Annie liet begaan. Haar tuimelden naar buiten, je kon duidelijk zien dat haar tepels stijf stonden.
Het bh'tje dat Mike aanreikte was pure doorkijk, je kon haar dikke tepels en duidelijk zien. „Mevrouwtje dit is gewoon het einde, U heeft zulke mooie tepels, die moet U toch meer laten zien, laat uw man hier toch van genieten.” „Wij genieten hier zeer zeker van.” Ik had het gevoel dat ze door deze verborgen hint nog meer opgewonden raakte. Annie ging er duidelijk in op en stond rond te draaien voor de spiegel.
„Nou mevrouwtje als U wil, hebben we nog wel een paar meer .” „Laat maar kijken” kwam het antwoord. Dit eerste bh'tje is er eentje om uw mooie tepels te accentueren. ” Annie deed al geen moeite meer om zich om te draaien en deed voor hen beiden haar bh uit, en ze nam zich duidelijk genoeg tijd zodat ze haar borsten konden bewonderen. Het bh'tje had uitgesneden openingen voor de tepels. Haar tepels staken er mooi door. „Kijk met zo een bh kan je man niet anders dan U verwennen” zei Mike, hij kneep even in haar tepels, „Zo ziet U beter het effect” Bij behorend was een string. Ook nu deed ze geen moeite om achter de muur te gaan. Ze deed haar broekje uit voor de heren, en konden deze haar lekkere forse kont bewonderen. Ik kon mijn ogen gewoon niet geloven, ik had nooit gedacht dat dit mijn Annie was, ik werd er verdorie verschrikkelijk geil van, dit was beter dan welke dan ook.
Het stringetje was eigenlijk te klein, haar schaamhaar puilde enorme uit het broekje, Annie vroeg „zit dit wel zoals het moet?. ” Buigt u eens ietsje voorover zei Andy achter haar staande, zo kon hij mooi zien hoe haar zich aftekende in het slipje, „Eigenlijk moet je het nog ietsje aantrekken” zei Andy en hij nam het stringetje voor en achter beet en trok het omhoog in haar reet, tot het helemaal in haar kut verdween en haar grote schaamlellen uit het broekje puilden, hij kon die mooi zien hangen tussen haar benen, Andy was ondertussen op zijn knie-en gaan zitten, zijn gezicht op de hoogte van al dit moois, Het dunne koordje kon haar lekker niet verbergen. Het was een geil zicht Andy zo te zien zitten, achter Annie, met haar kont naar achter gestoken. Ik had het gevoel dat ze al hijgde van geilheid.
Ik vroeg me toch af of ze haar plat gingen krijgen. Ze vroegen Annie een beetje rond te showen, alsof ze haar man ging verleiden. Welnu zo geil heeft ze voor mij nooit gedaan, ze zette een been hoog op de zetel, zodat haar kut lellen (Mooi grote, lange bruine lellen, uitpuilend tussen al het . Daarna boog ze ver voorover om haar kont te showen. Ik ben er zeker van dat ze met een zouden zitten, de mijne was alvast keihard.
„Nou verdorie, ik moet een zei Annie. ” Mike pikte hier dadelijk op in en vroeg Annie wat ze zou doen als ze tijdens een wandeling in het bos dringend een plas moest maken. „Wel dan doe ik het toch achter een boom” kwam er van Annie. „Welnu” zei Mike daar hebben we het perfekte slipje voor, zodat je vlug achter de boom je kan doen zonder dat jezelf of je slipje ook maar nat worden” Annie bekeek hen met een vraagteken. OK zei Mike we zullen het jou voordoen. Kom doe je slipje even uit. Annie gehoorzaamde en deed haar slipje uit, en stond daar te draaien in haar blote kont. Andy genoot duidelijk van het uitzicht op haar volle kont. Mike had een „normaal” slipje in de hand. Kijk trek dit even aan zei hij. Annie trok het aan. Kom even op het terras stelde Mike voor en nu neer alsof je wil plassen. Annie maakte aanstalten om het broekje uit te trekken, maar Mike hield haar tegen, niet doen zei hij. Ze ging dus op haar hurken zitten, Mike trok haar benen uit mekaar en zei kijk nu, en hij trok het kruis van het broekje open. Het was een broekje met een „deurtje”, en zo kwam haar kut tot aan haar bruine aars helemaal liggen. „Nou kan je plassen,” zij Mike, „doe maar.” EN ja hoor Annie liet een dikke straal lopen, maar een beetje liep toch langs haar benen zodat haar slipje nat werd. Mike zag dit en zei direct „om dit te voorkomen moet je je schaamlippen opentrekken zo kan je mooi in een straal pissen zoals de jongens.” En daar zat ons Annie met haar benen wijd te plassen voor twee heren die ze een uurtje gelden pas voor het eerst had lеrеn kennen. Een ontzettend geil gezicht.
Na haar plasje zei Annie „leuk broekje” en trok het spontaan uit. „Vinden jullie niet dat mijn schaamhaar te lang is?” vroeg ze. Mike stelde voor: „laten we nog een ander slipje proberen dan kunnen we het gelijk wat bijknippen.” „Dat zou leuk zijn” kwam er terug.
Het slipje was er ook eentje met een open kruis. Een geil rood dingetje, prachtig, als ze rechtstond was het van voor nauwelijks te zien dat dit een open kruis was, vanachter zag je duidelijk waarover het ging. Annie ging in de zetel zitten en spreidde haar benen wijd open. „Zo heren, zo ziet mijn mannetje zijn speelgoedje, wat vinden jullie ervan?” Annie was behoorlijk geil geworden, door de spleet van de keukendeur had ik een mooie kijk op de zaak, ik kon zien dat haar kut al lekte van de geilheid en een beetje openstond. „Prachtig” zei Andy, „zullen we nu het haar een beetje trimmen zodat het beter past in dit slipje?” Een schaartje kwam tevoorschijn en haartje per haartje werd er geknipt, van al dat gefriemel aan haar kut werd ze alsmaar geiler. „Mevrouwtje zo'n heb ik lang niet meer gezien” zei Mike. Na een vijftal minuten was al het haar rond haar lellen mooi weggeknipt. Zag er prachtig uit. Kijk zei Mike en hij trok haar lange lellen lekker open, nu heb je lekker vrije toegang tot jou geil holletje.
Nog steeds met haar benen wijd open zittend vroeg Annie „Hebben jullie ook zo geile broekjes voor mannen?” Natuurlijk hadden ze deze. Zullen we die even showen. „Ja graag” klonk het. Mike en Andy gingen uit de kleren, hun besneden lullen, waren eerder paardelullen zo groot en zwaar, ze waren slechts half stijf.
Annie, geil als ze was, zei met een teleurgestelde stem „Jullie worden zelfs niet stijf als je zo'n voor jullie zien, kom eens hier dan help ik een beetje” Annie ging op de knieën en nam de lul van Andy in haar , hij was direkt stijf gepijpt, nou dit was een echte paardelul, zekere 25 cm lang en een joekel van een champignon als eikel, Annie had moeite om die eikel in haar mond te krijgen. Maar ze pijpte met veel inzet. Mike was ondertussen achter haar geknield en was haar kut aan het , ik kon zijn vingers horen soppen in de natte pruim.
„Kom laat mij de jouwe proeven” zei Annie tegen Mike, Andy ging liggen en gebaarde Annie op zijn gezicht te gaan zitten zodat hij haar lekker kon likken, ze zaten zo met haar rug naar mij toe, ik kon zien hoe de tong van Andy in haar kut ging en zelfs haar kont werd uitgelikt, ik kwam een beetje uit de keuken tevoorschijn om dit zalig zicht beter te kunnen volgen. Ook Mike werd lekker hard gepijpt, hij had eerder een nog langere maar niet zo heel dikke pik. Ze pijpt hem tot diep in haar keel, ik kon haar horen hijgen. Mike die mij zag had haar hoofd goed vast met beide handen zodat ze mij zeker niet kon zien en knipte een oogje, ik stak een duim op om teken te geven dat ze hun gangetje konden gaan. Ik trok me terug in de keuken.
Annie vroeg om nu hard geneukt te worden, eerst door Mike, ze ging op handen en voeten. Andy werd gepijpt, terwijl Mike zijn lange pik in haar kut ramde, niks voorzichtig erin steken, in een harde duw er direkt in tot aan de wortel, ze schreeuwde het uit van genot. Met lange halen bereed hij haar in een hoog tempo, ze schreeuwde het uit, Andy gaf een teken dat ik terug kon komen kijken. Ik kon zo over de schouder van Mike meekijken, hoe die lekkere bruine pik in haar in en uit schoof. Mike vingerde ondertussen haar aars, zijn duim ging er helemaal in. Ik trok voorzicht zijn hand weg en stak er mijn natgelikte duim erin, haar geile aars stond lekker ontspannen open, en ik kon het gat ver openrekken, ze kreunde het uit van genot, dit terwijl Mike lekker verder neukte.
Ik verstopte me terug en er werd gewisseld, nu ging Annie op haar rug, en perst Andy zijn dikke pik in haar kut, niettegenstaande ze een heeft werd deze toch tot het maximum uitgerekt. Ze gilde het uit. Onmiddelijk duwde Mike zijn pik, nog steeds nat van haar kutgeil, in haar mond, ze likte deze grondig schoon. Terwijl Andy voorzichtig maar steeds harder begon te neuken. Telkens hij zich terugtrok, werd de kut ver naar buiten uitgerokken. Dit was een prachtig zicht. Andy's pik was zeer donkerbruin, een mooi kontrast met haar melkwitte kont. Ze had haar benen hoog in de lucht en ik kon duidelijk haar openstaande aars zien. Mike die wel wist dat ik graag kwam kijken ging toen over haar zitten en begon haar tussen haar dikke tieten de neuken, hij trok de tepels ver uit. Ze schreeuwde het uit in een kombinatie van pijn en genot, „ja trek maar lekker aan die geile tepels van mij, maak ze maar lekker lang. Allee Andy neuk me wat harder. ” Dit was maar een teken om nog harder door te rammen. Andy die het duidelijk niet meer kon hebben spoot haar kut vol, Annie . Mike die door dit zo opgewonden raakte spoot over haar gezicht.
Vanuit de keuken kon ik zien hoe ze geil, blijkbaar nog niet voldaan, beide pikken uitgebreid aflikte en bleef doorpijpen tot ze weer stijf werden, ondertussen zag ik het uit haar kut druipen. Annie zat zichzelf ook wild te vingeren. Ze ramde zelfs haar vingers in haar kont. Ik had haar nog nooit zo geil gezien. Mike die het eerst terug op krachten kwam nam plaats achter Annie en begon haar kont te likken, „Nog meer, lik mijn lekker bruin holletje, komaan steek je tong er maar in, ik wil die diep in mij voelen. ” Mike likte haar aars uitgebreid uit, en begon eerst met een vinger dan met twee en drie vingers, haar kont uit te rekken. „Trek mij aars eens lekker open” smeekte Annie. Ik zag dat Mike twee vingers in haar aars duwden en ook Andy er een vinger bijduwde, dan trokken ze dat aars ver open, het geile gat was in volle glorie te zien. „Nu moeten jullie mij in mijn kont neuken” eiste Annie. Eerst Mike maar daarna moet Andy mijn gat helemaal kapotneuken. Mike liet er geen gras over groeien en ramde zijn pik diep in haar kont, moeiteloos ging hij er tot zijn wortel in, prachtig dit lange bruine ding in haar aars te zien schuiven, met elke stoot werd de kringspier diep naar binnen geduwd en dan weer ver naar buiten uitgetrokken. Ik zat op mijn knie-en achter hen van dichtbij te kijken. Zoiets geils had ik zelfs niet in meest gezien.
Andy werd ondertussen lekker gepijpt, op die manier kon Annie zeker niet omkijken en mij zien zitten. En dit was mijn brave preutse vrouwtje. Ik had veel zin om er zelf op te springen en mee te doen in dit geile gebeuren. Mike hielde het lang vol maar uiteindelijk spoot hij haar kont lekker vol, toen hij zijn pik terugtrok stond haar aars mooi open en het sperma sijpelde eruit. Op zou dit een van een geworden zijn. Onmiddellijk eiste Annie dat Andy haar kont moest volsteken, Mike kwam naar voren en liet zijn pik, nog vol met sperma en kontsappen, door Annie proper likken, ze deed dit met veel overgave.
Andy nam zijn in en ik kon zien dat hij met moeite zijn dikke eikel voorbij de kringspier kon duwen, niettegenstaande alles superglad was van het geil en Mike's sperma. Annie schreeuwde het uit toen haar kont tot maximum opengerekte werd om die dikke pik, die zeker 7 cm doorsnede had in het geile gat verdween. Andy begon met voorzichtige halen te neuken, maar Annie schreuwde het uit dat hij harder moest neuken. Bij elk terugtrekken werd haar kont ver naar buiten getrokken, het was duidelijk dat Andy's dikke eikel ingesloten zat in haar kont. Toch trok Andy hem eruit, het aarsgat stond ver open, een super geil zicht, dit zou ik nog willen zien. Andy neukte met lange halen verder, Annie schreeuwde het uit van genot, Mike zat haar te wrijven, en Annie begon aan een lang gerekt orgasme, ik had haar nog nooit zo horen gillen. Toen kwam ook Andy klaar en spoot zijn lading in haar kont, toen hij zijn pik eruit trok klonk het alsof een champagnefles ontkurkt werd. Ik verdween terug in de keuken. Andy werd nog mooi afgelikt. Ik verdween terug naar buiten en rende naar de auto.
Direkt in de auto belde ik haar op, ze kwam hijgend aan de telefoon, ik zei haar dat ik direkt thuis zou zijn. . Ik zag Andy en Mike nog vertrekken toen ik de garage binnenreed Annie stond al onder de douche, om alle sporen te verwijderen, alleen het het rode open kruis lipje lag nog onder de zetel, ik heb gedaan alsof ik het niet gezien had. Ik leef nu in alle verwachting dit te mogen herhalen en zo een geil seksspel op te zetten. Wat een geil beest mijn Annie geworden is. Prachtig. 's anderendaags belde Mike me op om me te bedanken voor de gelegenheid, zelden hadden ze zo'n geil beest ontmoet. Toen ze weggingen zei Annie hen „Nou heb ik jullie kollektie nog niet helemaal gezien, kunnen we dit volgende week doen ?” Mike beloofde haar terug te bellen om een afspraak te maken. Waarop Annie haar gsm nummer gaf.
Na tweetal weken kreeg ik een telefoontje van Andy of hij mijn vrouw mocht bellen voor nog een tweede geile sessie. We spraken af dat hij een afspraak mocht maken en ik gaf hem een paar data.
Op het einde van de namiddag kreeg ik weer een telefoontje van Andy om te bevestigen dat hij Annie gebeld had en dat ze razend enthousiast was. Hij had haar ook voorgesteld om iemand mee te brengen die de kollektie wat verder kon uitbreiden naar geile ensembles toe en intieme juwelen, ze vond dit een goed idee.
Na een paar weken kwam de bewuste dag, ik had Annie verteld van een klanten bezoek in Luxemburg zodat ik later zou thuis komen.
Ik volgde hetzelfde scenario als vorige keer, parkeerde mijn auto enkele straten van ons huis en keerde reeds in de voormiddag terug naar huis.
Ik sloop ons huis binnen en hoorde Annie bezig in de badkamer, de deur stond open en ik kon vanuit de slaapkamer naar binnen kijken. Annie zat op een handdoek met haar benen wijd en was bezig haar kut kaal te scheren. En zo te zien was ze er best geil van geworden want ze zat steeds over haar dikke kitelaar te wrijven, ze hijgde zwaar. Na een kwartiertje scheren, vingeren en kittelaartje strelen spoelde ze zich schoon. „Nou is mijn klaar voor een lekkere show” hoorde ik haar tegen zichzelf zeggen.
In haar blootje liep ze de trap af en begon de woonkamer op te ruimen, ze was duidelijk in een goede bui, dit beloofde wel wat. Was mijn Annietje dan toch zo'n geile brok, ik kreeg al dadelijk een stijve van deze gedachte. 't zou zeker leuk zijn mochten we in de toekomst meerdere geile groeps sessie kunnen opzetten, maar dan zou ik wel willen meedoen. Nou je weet maar nooit eerst zien wat er straks gebeurt.
Annie had de woonkamer mooi klaargezet, de wijn stond koel en versnaperingen stonden reeds op tafel. Annie ging terug naar boven en trok een lingeriesetje aan wat ik nog niet gezien had, een halve bh waar haar dikke tepels met de mooi bovenuitpriemde, en een zeer kanten tangaatje dat lekker in haar reet zat, waardoor haar geile volle kont duidelijk geaccentueerd werd. Ze stond zichtzelf te bewonderen in de spiegel. Trok daarna een dunne kamerjas aan en ging naar beneden, ik hoorde haar zuchten en tegen zichzelf zeggen „mijn prutje is al helemaal nat, seffens zit ik met een natte slip”
Kort na de middag werd er aangebeld, vanuit de slaapkamer had ik Andy en nog twee heren zien aankomen. Eentje was nog zwarter dan Andy de andere leek me een Turkse jongen te zijn, ik schatte hem niet ouder dan 20 of 21.
Ze werden hartelijk ontvangen en naar de woonkamer gebracht. Annie vroeg dadelijk waar Mike was. Nu hij was niet kunnen komen maar Mustafa was zijn rechterhand die de kollektie even goed kende als hijzelf. Sonny was een kennis die een hele mooie kollektie had van kamerjassen tot en met geile latex corsetten, slipjes, bh's enz. „Nou dat klinkt spannend” zei Annie.
De wijn werd uitgeschonken, de hapjes gingen rond. Annie vroeg hen direct wat ze van haar setje vonden. „Nou door die kamerjas kunnen we het niet zo goed zien maar 't ziet me er best geil uit” zei Sonny. Waarop Annie rechtstond en de kamerjas op de grond liet vallen, haar tepels priemden dik en stijf vooruit. Ze draaide een rondje en liet zich van alle zijden goed bewonderen. Andy stond op en kneep even in haar tepels, „die lekkere prammen van jou heb ik gemist. ” Waarop Annie zich naar Sonny en Mustafa draaide en vroeg „Jongens wat vinden jullie van mijn dikke tieten”. „wel zei Mustafa ze zijn absoluut prachtig, die verdienen het zeker om verwend te worden met een paar mooie outfits, ik heb zelfs een paar mooie juweeltjes ervoor bij. ”
Annie raakte duidelijk opgewonden en vroeg hen om de kollektie alvast binnen te brengen. Hierop gingen ze naar hun wagen sjouwden twee koffers naar binnen en ook de staande spiegel, die ook nu weer zo gezet werd dat ik vanuit de keuken een lekkere kijk op de zaak had. De kollektie besloeg drie delen, lingerie, kledij en intieme juwelen.
Sonny vroeg of hij als voorbeeld het bestaande setje even mocht komplementeren met een paar versieringen van Annie's tepels. „Leuk” kirde Annie. Je moet weten Annie's tepels in stijve toestand zijn zo dik als een kleine pink en toch wel een centimeter lang. En zijn zeer gevoelig voor knijpen en liken. Die dikke tepels vond Sonny ideaal om er een zilveren rosetje over te schuiven. Annie's tepel stak er mooi door. Dit was echt een prachtig zicht, Annie trok haar dikke borsten wat meer uit de bh omhoog zodat alles goed zichtbaar was. Ze keek in de spiegel en deed prompt de bh uit. „Kijk zo komen ze nog beter tot hun recht, de van Annie waren zeker een tweetal centimeters groter dan de zilveren roset en dan daarbinnen midden in het zilver de dikke bruine tepel. Ik vond het prachtig. Annie draaide in het rond en hield haar borsten vlak voor de neus van Andy die dadelijk een likje gaf over haar tepels. „Mmm lekker” kreunde ze.
„Zullen we een ander setje proberen” vroeg Andy, „wat wil je veel kant, doorzichtig, open kruis, string? zeg het maar.” Annie koos voor een doorzichtig setje. De bh bedekte haar borst volledig, duwde deze zelfs iets omhoog waardoor ze nog groter leken, en door het fijne stof waren de tepels perfekt zichtbaar, alsof er niets voor zat. Zonder veel schaamte trok Annie direct haar voor de heren, Mustafa merkte direct op dat ze lekker geschoren was, en mooie lange kutlellen had. Door de scheerpartij van deze morgen kwam Annie's grote kut mooi in de schijnwerper, haar lange bruine schaamlippen hingen lang omlaag. Ik was er zeker van dat ze glinsterden van haar kutslijm. Andy pakte haar slipje op van de grond en bracht het naar zijn lippen en likte over de natte plek in het . „Ben jij al lekker nat, smaakt verrukkelijk.” Waarop Annie Mustafa's hand pakte en zijn vinger door haar schaamlippen trok, „proef maar eens hoe lekker geil jullie mij maken.” Mustafa stak de vinger in zijn mond en kreunde dat hij het heerlijk vond.
Andy reikte Annie het bijbehorende slipje aan, het was een grote slip maar door het perfekt doorzichtige stof was haar met toefje haar er boven perfekt zichtbaar. Annie draaide een rondje liet zich van alle zijden bewonderen. Voor Sonny stak Annie haar geile kont naar achter tot vlak voor zijn gezicht, hij stak zijn hand uit en pakte haar kut lekker beet.
„Dit is mooi, wil ik zeker” hebben zei Annie, „wat voor moois mag ik nog proberen?”
Waarom proberen we niet iets latex stelde Sonny voor. Een zwarte latex werd naar boven getoverd. Annie vroeg voor het slipje en bh. „Probeer het er eens zonder” zei Sonny, met wat versierinkjes kan dit zeer mooi zijn.
Annie trok het slipje uit en wrong zich in het , het latex zat als een tweede huid om haar lichaam. Haar tieten van boven en kut en kont van onder werden extra geaccentueerd. Leek me heel mooi. „Met een paar dingetjes maken we het nog mooier stelde Sonny voor. Hij nam een grote klip die hij over de schaamlappen van Annie schoof waardoor deze mooi gesloten waren en tegelijkertijd nog meer naar buiten getrokken werden zodat ze mooi in het zicht hingen. Anniak deed haar benen wijd en bewonderde zichzelf in de spiegel. Waarop ze aan Mustafa vroeg wat hij ervan vond. „Het ziet er zo geil uit dat ik er een stijve van gekregen heb zei Mustafa, het liefst van al zou ik die lellen in mijn mond nemen en ze zalig likken en opzuigen. ” „EN jij Andy?” Andy liet er geen gras over groeien, pakte de bruine lange lellen beet en trek deze languit, ze werden zeker zes a zeven centimeter uitgerokken, „Prachtig ” zei hij.
Voor de tepels haalde Sonny twee klemmetjes met een belletje aan uit de koffer. Eerst kneep hij even hard op de tepels en trok ze lekker veruit. Leek me pijnlijk maar het was duidelijk dat Annie ervan genoot. Nu kompleet met alle attributen zag ze eruit als een plaatje, een plaatje van een geil wijf, een . Het werd me duidelijk dat ik dit prachtig vond en we hiermee zeker moesten proberen verder te gaan.
De slipjes, en bh'tjes volgden mekaar op, het een al wat geiler dan het andere. Slipjes met open kruis, prachtig zo'n geil wijf. De heren maakten van elke gelegenheid gebruik om Annie over kut en kont de wrijven, en geregeld verdween er een vinger in de geile pruim, wat telkens een kreun uitlokt en een geil gedraai van de kont.
Sommige juwelen waren prachtig, eentje was een mannetje met de armen wijd, de handen waren klemmetjes die zo de kutlellen uit mekaar kon houden, zodat de kut helemaal open en je lekker inkijk had op Annie's geile grot. „Nou” zei Aniek „dit is ideaal om een plasje te doen, het mannetje houdt mijn kut lekker open, zo kan ik mooi mikken. ” Hierop ging Annie naar het terras, rechtstaand deed ze de benen wijd uit mekaar en plaste een dikke straal in de richting van de heren. Mustafa vond dit bijzonder geil, viste zijn dikke besneden bruine pik uit zijn broek, vroeg Annie om neer te zitten met de benen wijd en hij piste een dikke straal recht op haar . „kom kreunde Annie „spuit op mijn clit, ik kom direct klaar” en ja hoor met een lang gerekte kreun kwam ze geil klaar.
Terug binnen trok ze een volgend slipje aan dit was er eentje met aan de binnenzijde, naar binnen wijzend een . Ze deed dit aan stopte de dildo in haar . „Dit is het perfekte broekje om te gaan fietsen of in de stad te gaan wandelen. ”
Het tweede dergelijk latex broekje was nog beter, een dildo en een buttplug waren hieringebouwd. Zonder aarzelen deed Annie deze aan met hulp van Sonny verdween de dildo en de buttplug in haar geile gaten. „Oh lekker kreunde Annie.
„Jij bent een echt showbeest” zei Sonny. „Ja, ik wordt er absoluut geil van om zo andere mensen op te geilen en mezelf bloot te geven. Ik vind het prachtig te zien dat mannen een dikke stijve pik krijgen van de aanblik van mijn
„Weet je” zei Sonny „bij ons op de zaak doen we soms etentjes voor zakenlieden die we dan opvrolijken met een geile show, meiden zoals jezelf showen dan outfits zoals deze hier. ” „Soms alleen maar showen en soms gebeurt er wel eens wat meer” „Is dit misschien iets voor jou???” Annie werd stil, „het lijkt me hartstikke geil, , maar wat als ze me herkennen??” „Nou zei Sonny je kan altijd maskers dragen, en als je iemand ziet die je absoluut niet wil, dan ga je gewoon weg niet op” Ik had dit vooraf niet met de heren besproken. Maar het leek me wel geil. „Laat me er eens over denken” zei Annie, „maar ik vind het zeker geil. ”
„En nu wil ik jullie dikke pikken in mijn mond. Die van Andy ken ik al dus wil ik eerst Sonny's. Sonny liet zich dit geen twee maal vragen, hij sprong als het ware uit zijn broek, en zijn zwarte pik deed net hetzelfde. Sonny had een merkwaardige pik, pikzwart, lang zeker 25 cm of meer zelfs maar dun en een knoert van een paarse eikel erop. Annie slurpte direct de dikke champignon in haar mond en begon hem gedreven te pijpen. Met lange halen gingen haar lippen over zijn schacht, die al gauw begon te glimmen van het speeksel. Ik ben er zeker van dat de eikel tot in haar keel ging. Binnen de kosrtse keren stond dit wapen keihard omhoog gericht.
Natuurlijk waren Andy en Mustafa niet bij de pakken blijven zitten, ze hadden hun kleren afgegooid en Mustafa manoevreerde zich in positie om de kut van Annie uit te likken. Ik zag zijn tong flitsen over de lekkere van het kutslijm glimmende bruine lippen, hij nam ze tussen zijn tanden en trok ze zo ver mogelijk uit, tot Annie kreunde, daarna flitste zijn tong over het bruine rozetje, onmiddellijk gaf Annie te kennen door zwaar te kreunen dat ze dit lekker vond, . Zonder veel poespas duwde Mustafa zijn tong diep in haar bruine aars naar binnen. Met zijn vingers, direct twee drie vingers begon hij haar kut ruw te vingeren zodat deze een lekker soppend gеluіd maakten. Wat een geil zicht, Annie op de knieën met de lange pik van Sony in haar mond, Mustafa op zijn rug liggend onder haar heftig haar kut vingeren. Met een vrije hand had Annie vat gekregen op de dikke pik van Andy en begon hier lustig aan te trekken om deze op volle sterkte te krijgen.
Sonny trok zijn dikke eikel uit Annie's mond, plaatste haar op handen en voeten bovenop Mustafa, zodat deze verder kon likken aan Annie's . Sonny nam plaats achter Annie en terwijl Mustafa aan de kut lag te zuigen en te slebberen begon Sonny Annie's aars te likken en duwde er direct twee vingers in. „Ik hoorde dat jij dit lekker vindt” zei hij. Annie die Mustafa's pik in haar mond had kreunde in toestemming. Sonny vingerde de kont van Annie lekker verder terwijl hij zoveel mogelijk vocht naar binnen werkte. Alhoewel het er mij op leek dat Annie's kont zelfsmerend was en het ietsjes bruinige geil eruitliep. Daarop ging Sonny recht zitten, bracht zijn dikke eikel voor het geile bruine holletje en perste er langzaam maar zeker zijn pik tot de wortel in. En dit was zeer diep. Annie kromde haar rug en liet Mustafa's pik even uit haar mond glippen „Kom neuk mijn kont lekker hard” kreunde ze.
Ik was ondertussen uit de keuken gekomen en stond vanachter haar toe te kijken. Haar kringspier werd erg ver naar buiten gerokken bij elke keer Sonny zijn pik terugtrok. Lekker geil zo'n uitpuilend aars. Toen Sonny zich iets te ver terugtrok, floepte zijn pik eruit met een plop, en kon ik diep in Annie kijken door haar wijd open gapende kont. Vlug stak ik mijn hand uit en duwde er drie vingers in en heb haar eventjes diep gevingerd. Haar kont droop van het geil, het was net alsof je een kut aan het vingeren was, tot ze geil smeekte dat Sonny aub zijn pik terug moest stoppen.
Ik likt mijn vingers af, ze hingen vol met geil kontslijm, smaakte bijna zoals een kut ietsje meer bitter maar wel lekker.
Andy had ondertussen plaats genomen bij Mustafa en ze werden nu samen om beurt gepijpt.
Ik kroop terug naar mijn schuilplaats toen Annie om een pik in haar kut vroeg. Mustafa was direct kandidaat. Annie nam bovenop hem plaats met haar kont lekker in de lucht. Zijn besneden eikel schoof makkelijk naar binnen. En als een wilde begon Annie hem te berijden, haar dikke tieten bengelden geil heen en weer.
Dit was iets om een film van te maken. Dat zou pas geil zijn te weten dat zovele mannen zich ontelbare keren op de geile beelden van mijn Annie zich zouden klaar rukken.
Andy nam nu plaats achter Annie die nog steeds wild op en neer wipte, hij duwde haar wat voorover zodat haar kont terug in de lucht kwam te steken. Haar kutje schoof op en neer over de zwaar geaderde schacht, de kutlippen dropen van het geil. Ik had er willen opspringen en dit allemaal lekker aflikken. Maar ja met wat geduld zou mijn beurt nog komen. Andy die ondertussen Annie's aars aan het vingeren was trok zijn vingerst terug, en duwde er zijn paardelul in naar binnen, tot aan de wortel schoof hij erin. Na een korte aarzeling en een snak naar lucht kreunde Annie van genot. Haar kont werd nu toch tot het uiterste uitgerekt, je kon duidelijk zien dat haar sluitspier eng gespannen zat om Andy's pik. Dit moet een prachtig gevoel zijn om je pik afgetrokken te krijgen door deze geile kont.
Met zijn tweedjes neukten ze stevig verder. Sonny's pik werdt door Annie gezogen. Na de stevige neukpartij kon hij niet veel meeer hebben en spoot zijn lading diep in Annie's keel. Ze slikte alles op een paar druppels na door. Alsof het op commando gebeurde kwamen ook Andy en Mustafa klaar in Annie's geile gaten, hierdoor kwam Annie ook schreeuwend klaar. . Toen Andy zich terugtrok uit Annie's geile aarshol, stond Annie recht, ze boog voorover met de benen wijd en je zag de dikke klodders sperma uit haar kut en kont langs haar benen naar beneden stromen. Annie knielde voor Mustafa en Andy ze begon om beurten hun pikken proper te likken. Ook Sonny werd grondig proper gelikt. Al vlug kwam er weer leven in deze geile pikken en kwamen de koppen weer omhoog. Annie werd op de salontafel gelegd en haar benen werden wijd open gehouden door Andy en Sonny terwijl Mustafa op zijn knie-en plaats nam voor Annie, hij begon met drie vingers haar kut te vingeren, ook Andy en Sonny hielpen met het strelen van de kut en de klit van Annie stak al gauw zijn kopje naar buiten. Mustaf's drie vingers werden vier vingers en ook die duim werd erbij geduwd, met volle hand neukte hij Annie met lange halen. Een prachtig zicht. Nu werd na haar aars ook haar kut tot het maximum uitgerekt. En na enkele stoten al kwam Annie heftig klaar, Mustafa bleef doorstoten, Annie bleef doorschreeuwen en haar orgasme werd zo sterk dat ze zelf begon te spuiten. Mustafa boog direct zijn gezicht over haar kut en probeerde zoveel mogelijk van het spuitende geil op te likken.
Nadat Annie twee minuutjes was bijgekomen vroeg ze aan Mustafa en Sonny om haar nog eens lekker in de sandwich te nemen. Sonny ging op zijn rug op de grond liggen, Annie nam plaats boven op hem met haar rug op zijn buik en Mustafa hielp haar om de lange stijve pik van Sonny in haar geile aars te duwen. Alles was nog steeds nat en glibberig van het geil zodat deze zwarte pik er makkelijk infloepte. Daarop ging Mustafa meer rechtop zitten en duwde zijn eikel tussen de lekkere gezwollen schaamlappen van Annie. Annie begon als een wilde heen en weer te schuiven zodat beide pikken geil in en uit haar aars schoven. Andy had zich over Annie geplaatst en duwde zijn pik tussen haar lippen, hij werd weer eens lekker gezogen. Ik kon nu veilig uit de keuken komen en kon bewonderen hoe de beide pikken Annie's kut en aars lekker uitrokken. Het geil liep in beken langs haar billen tot op de buik van Sonny waarop het een plasje vormde, ik stak er mijn vinger in en proefde eraan, hemels lekker. Ondertussen zat ik mijn stijve pik af te rukken bij dit geile zicht. Andy begon zwaar te hijgen en spoot zijn lading over Annie's gezicht, hij maakte direct plaats voor Mustafa die zijn pik terugtrok uit Annie's kut en ook zijn lading over haar gezicht spoot. Daarop duwde Sonny die ook op zijn hoogtepunt kwam Annie van zich af en als derde spoot hij zijn lading over haar smoeltje. Een spermadouche van hoogste kwaliteit. Annie likte gretig haar lippen af, terwijl ik in de keuken mijn lading in mijn zakdoek moest spuiten.
Uitegput gingen ze met zijn drieen onder de douche waar alle attributen nog eens lekker gelikt werden.
Bij het afscheid zij Annie dat ze er wel iets voor voelde om zo'n geile show te doen, en een hele groep mannen op te geilen. Op voorwaarde dat ze niet herkenbaar zou zijn. Andy beloofde dat dit geen probleem zou zijn en hij zou haar bellen.
Nauwelijks waren ze weg, Annie liep terug door de woonkamer, nog steeds in haar blootje toen ze Joris, onze buurman, op de terrasdeur hoorde kloppen. Ze schrok zich duidelijk een aap, gritste haar kamerjas van de zetel en hield deze preuts voor haar. Met een grote smile op de lippen kwam Joris binnen, en zei direct„je moet nu niet preuts doen, ik heb de hele vertoning kunnen volgen” en „ben er ontzettend geil van geworden, Annie je bent een prachtige geile hoer en ik zou willen dat je mij lekker zoudt pijpen. ” Annie herstelde haar houding direct, liet haar kamerjas vallen en ging op de knieën. Ze viste de pik van Joris uit zijn broek, en wat een kontrast, een klein maar dik pikkie. Oh wat schattig zei ze, en nam hem tussen haar lippen, al vlug werd hij ontzettend stijf. Wat ik mij wel kan voorstellen na zo'n vertoning. Maar zelfs in volle erectie was 'ie niet langer dan tien centimeter maar wel lekker dik. Annie pijpte lekker door en al vlug zag ik Joris zijn hoofd rood worden, hij trok zijn pikkie uit haar mond en spoot alles lekker over haar borsten. „Mag ik dit uitsmeren, dat zijn gezonde vitamienen” zei Joris. Ja hoor hij mocht en hij begon zijn lading over Annie's borsten uit te smeren. Door dit geil gemasseer werden haar tepels direct stijf en ik ben zeker dat haar kut weer begon te lekken. Joris trok haar tepels lekker lang uit, zo hard kneep hij dat Annie het uitgilde van de pijn, maar ze vond het toch lekker. Ook in Joris zijn pikkie kwam weer leven, Annie nam nu het initiatief en beveelde hem haar in haar kont te neuken. „dat heb ik nog nooit gedaan” stamelde hij, „Neuken” beveelde Annie nogeens, en gedwee nam hij plaats achter har kont en duwde met wat moeite zijn worstje in haar kont, en ja hoor dit was toch teveel voor hem want al na een paar stoten spoot hij zijn tweede lading, over haar kont. „Aflikken” gebood Annie en Joris begon met lange halen van zijn tong Annie's kont proper te likken. Hij likte blijkbaar niet slecht want na een paar minuutjes kwam ook Annie nog eens voor de zoveelste keer klaar.
Duidelijk was Joris een beetje verlegen en hij stamelde een onhandig excuus dat hij toevallig dit schouwspel had gezien en of ze dit asjeblief geheim kon houden voor zijn vrouw. Nou dat zou geen probleem zijn. Daarop ging hij en kon Annie voor de tweede maal on de douche. Heel opgewekt hoorde ik haar naar boven lopen, waarop ik stilletjes het huis verliet.
Tot nu toe zagen we Annie, een brave huisvrouw verleid worden door twee lingerie verkopers, terwijl ik vanuit de keuken toekeek. Ze werd een tweede maal onderhanden genomen, dit keer door drie heren tijdens een vervolgsessie op de lingeriebeurt. Op het einde van deze sessie (waarop ik ook kon toekijken) werd, geheel onverwacht, Annie genomen door de buurman Joris die toevallig het hele gebeuren had gezien en er ontzettend geil van geworden was.
Ik begon er nu na deze twee geile gebeurtenissen van overtuigd te raken dat in Annie toch wel een geile slet stak. Dit had ik nooit kunnen vermoeden. Maar wat moest ik nu met die geile buur. Misschien zou hij me wel kunnen helpen in Annie's „opleiding” tot geile neukslet. Op een namiddag toen hij in de tuin aan het werken was stapte ik op hem toe. Ik kende Joris al jaren en was er zeker van dat hij een te vertrouwen man was.
Ik sprak hem aan „Joris heb je een minuutje. Een tweetal weken geleden kwam ik toevallig wat vroeger thuis en toen ik in de keuken binnekwam, viel mijn broek op de knieën van verbazing: ik zag en hoorde jou bezig met Annie, je was haar kont aan het neuken, wat moet ik hier nu mee?” Joris kreeg alle kleuren en wist niet meer hoe te reageren, hij stamelde en stotterde nogal wat onsamenhangend. Ik heb hem dan gerust gesteld. „Kijk Joris onze Annie blijkt een geile tante te zijn, heter dan ik eigenlijk ooit geweten heb, Ik vind dit wel leuk en wil dat ze nog geiler en sletteriger wordt. Zodat we met zijn allen plezier kunnen hebben” „Eigenlijk hoopte ik dat jij mij een beetje zou willen helpen haar verder op te leiden tot .” „En dit blijft zeker tussen ons, jou vrouw hoeft hier niets van te weten. ” Joris kreeg een smile op zijn gezicht, „en wat verwacht je dan van mij??” Vroeg Joris.
„Kijk Joris, je komt bij ons geregeld over de vloer, dat mag zeker zo blijven zelfs nog meer. Je mag komen ook als ik er niet ben. En je mag elke gelegenheid te baat nemen om Annie bij haar kut of kont te nemen en ze een goed buurt te geven, hoe geiler hoe liever. Ze moet een echte perverse hoer worden. ”
„Nou” zei Joris, „graag wil ik je helpen, moet ik jou dan ook vertellen wat er allemaal gebeurt is?” Dat vond ik een goed voorstel. OK dat was dan afgesproken. Ik vertelde Joris dat ik even naar de winkel moest en dat hij dan maar eens zijn gangetje moest gaan.
Wat Joris niet wist is dat ik wel degelijk thuis gebleven was. En weer stiekem toekeek toen Joris binnenkwam. Annie stond in de keuken, was gekleed in een lang t-shirt, ze was de vaat aan het doen. Joris trippelde wat rond, maakt een beetje small-talk en stapte toen resoluut op Annie af, nam haar bij haar kont en zei „Annie jij hebt de geilste kont die ik ken, lekker wijf dat je bent, Jozef is er niet laten we even een vluggertje maken” daarop trok hij stoutmoedig haar kleedje over haar hoofd. Daar stond ze dan in een klein slipje zonder bh, haar tieten bengelden heen en weer. Annie zei niets maar hield Joris ook niet tegen. Deze begon wild aan haar tepels te trekken en bracht zij lippen naar haar grote bruine en begon krachtig aan de dikke bruine tepels te zuigen. Annie kreunde al van genot, zijn hand zat reeds in haar slipje en was ruw over haar klit aan het wrijven. Dit veroorzaakt alleen maar meer gekreun.
Joris trok zijn hand terug, deed een stap achteruit, trok zijn broek uit en gebood Annie hem te pijpen. Zijn korte dikke pik was helemaal stijf, Annie zoog hem diep naar binnen, hierdoor kwam Joris bijna klaar „Rustig aan geile hoer, ik wil je niet in je keel spuiten maar in je lekkere kont” Na een paar minuutjes geil pijpen had Joris het blijkbaar niet meer, zijn gezicht liep hoogrood aan.
„Kom leg je op de keukentafel dan pak ik die kont van jou. ” Aniek ging ruggelings op de tafel liggen, met haar benen in de lucht. Joris bracht zijn dikke, paars opgezette eikel voor haar bruine aars en zonder pardon duwde hij deze naar binnen. Hij had niet de moeite genomen Annie even in haar kont te vingeren om de enge bruine aars voor te bereiden op die dikke eikel. Aniek liet een gil en sloeg Joris in zijn gezicht „ dat je me wil neuken tot daar toe, maar maak mijn kont dan tenminste nat voor je dat misselijk pikkie van jou er in duwd” Nou zo'n taal had ik nog nooit gehoord van Annie. Joris neukte onverstoord verder, en na een paar tellen spoot hij zijn sperma in haar kont. Annie duwde Joris weg, stond op en ging vlug op de knieën pakte zijn pikkie in haar mond en likte hem grondig schoon. „Zo kan je vrouw niks ontdekken. ” zei ze lief, „en kom nog eens langs. Maar nu moet je gaan, Jozef komt zo thuis. ”
Annie trok haar slipje terug aan, deed de lange T-shirt terug aan en ging weer aan de vaat. Na een paar minuutjes kwam ik de keuken binnen. De geur van seks hing nog steeds in de lucht, dit wondt mij wel op. Mijn pik was al half stijf. Ik stapte toe op Annie, nam haar langs achter teder vast en begon haar te strelen. „Mijn lekker geil wijfie, wat zie je er aantrekkelijk uit vandaag, ik denk dat ik je hier en nu effe will neuken. ” Annie was duidelijk aangedaan en waarschijnlijk nog steeds geil. Ik streelde over haar kont, stak mijn hand in haar slipje, ze verstijfde maar deed alsof er niets gebeurt was. Ik streelde haar kut en begon toen haar geile aars te strelen, Haar aars was nog slijmerig van de neukpartij, hing nog vol met sperma, ik kon er makkelijk het topje van mijn vinger induwen. „Nou jou kontje lijkt me even nat als jou poesje, kom ga eens lekker op tafel liggen dan doen we gauw een vluggertje” Het wondt mij op om haar op dezelfde manier te pakken als Joris. Ruggelings op tafel met de benen in de lucht lag haar geile kut daar voor mij open, de lange kutlellen stonden een beetje open en het geil droop er uit.
Ik ging rustig voor haar zitten en begon het dikke geile slijm uit haar kut te likken, dit smaakte hemels. Tegelijk streelde ik haar bruine holltje en duwde mijn vinger er steeds dieper in. Tot ik haar lekker kon vingeren in haar kont. Dit liet Annie mij nooit toe. Misschien was het nu het moment. Ik stond recht bracht mijn dikke eikel voor haar kut en duwde deze tot aan de wortel naar binnen. Ze was lekker nat, natuurlijk, en hij schoof er makkelijk in. Met lange halen neukte ik haar, ze genoot er duidelijk van, ondertussen kneep en trok ik hard aan haar tieten, de bruine tepels stonden keihard omhoog. Met mijn andere hand ging ik naar haar clit en begon deze lekker te knijpen. Ze werd er duidelijk geil van, er kwam een opstoot van kutsap uit haar pruim. Haar kutspieren knepen als een vuist om mijn pik, ik zou het niet lang meer houden.
Maar om mijn plannetje verder te zetten trok ik mijn pik eruit, smeerde wat kutgeil over haar aars en duwde pardoes mijn eikel naar binnen. Annie liet een zucht. Dit was de eerste keer dat ik in haar kont zat. Doordat ze op het punt van een orgasme zat had ik maar eenstootje nodig om haar met een langgerekte gil te laten klaarkomen. Ik spoot mijn lading bij die van de buurman.
Toen Annie nog lag te bekomen op de keukentafel streelde ik zacht haar kut en fluisterde in haar oren, „Nou schatje dat was best leuk moeten we nog doen” Annie keek mij lachend aan en zei „ja geile beer van me. ”
Enfin we waren weer een stapje vooruitgekomen.
Nu werd het toch tijd om wat meer werk van Annie te maken. Joris kwam geregeld langs en pakte Annie in de tuin, op de keukentafel, in de sofa, op het terras, enfin in elke plaats van ons huis had hij haar wel eens geneukt. Trouw en fier kwam hij me telkens vertellen wat voor een Annie wel was.
Ik besloot om de lingeriejongens nog eens in te schakelen. Ik kreg Mike aan de lijn en legde hem uit dat ik Annie wel eens ter beschiking wou stellen voor een geile avond. Zouden we zijn lokatie daarvoor kunnen gebruiken. En ja hoor, natuurlijk kon dit. In de seksshop had hij een vergaderruimte waar geregeld feestjes werden gegeven, optredens met eten, drinken en veel bloot. Nou dat leek me wel wat, maar ik wou instaan voor de keuze van de groep.
Annie had nog nooit kennis gemaakt met mijn collega's van het bedrijf waar ik voor werkte. Het waren een bende jonge kerels die wel te vinden waren voor een spelletje. Ik besloot hen uit te nodigen voor een speciale teambuilding avond. Mike gaf ik de geplande avond door. En vroeg hjem Annie te stricken om daar een show te komen geven. Ikzelf zou wel een excuse verzinnen om er op het laatste moment niet bij te kunnen zijn.
Mike belde Annie op en stelde voor de zij zou inspringen tijdens een sexy show avond voor een klein groepje geil businessmannen. Zemoest alleen maar wat lingerie uit zijn kollektie showen (en daar was ze toch zo goed in). En voor de rest moest ze maar zien wat er gebeurde. Annie reageerde enthousiast en ging direct akkoord.
Na een paar weken, op de bewuste dag vertelde ik Annie dat ik een kort reisje naar Spanje moest maken, ik zou over een paar dagen terug zijn.
Ik reed direct naar Brussel. Het zaaltje bij Mike in de zaak bleek perfekt te zijn, een grote tafel, waar de meisjes opkunnen om te showen. Verder een aantal sofa's aan de muren met daarachter steeds een grote spiegel. De spiegel bleek doorkijk te zijn, verder waren er meerdere kijkplaatsen vanwaar je ongestoord het hele gebeuren kon volgen.
Rond zeven uur kwam Annie toe, ze werd in de zaak rondgeleid, eerst in de sekshshop waar ze veel interesse had voor de lingerie en de hulpstukken ( dildo's, klemmen, zuignappen, enz). Daarna kwam ze naar de zaal. De planning van de avond werd besproken. De heren, een groepje van acht zou toekomen, en eerst een apperitiefje tot zich nemen, daarna moeten ze plaats nemen aan tafel en tijdens het voorgerecht komt Annie op en begint met de show. Eerst gewone sexy lingerie, tijdens de soep komt de latex bij de hoofdschotel komt de echte hardcore lingerie en beginnen we met eventueel de hulpstukken tijdens het dessert.
Annie die er duidelijk zin in had begon Mike over zijn kruis te wrijven. Dit had duidelijk effect, de bobbel groeide sterk. Annie ging op de knieën zitten en viste de dikke pik uit zijn broek. Zonder aarzelen slokte ze hem op en gaf Mike een stevige pijpbeurt. Annie pijpte hem erg diep en al vlug zag ik Mike verkrampen en hij spoot zijn lading in haar mond. Annie slikte alles door en likte de pik mooi zuiver, „Nou dat was mijn voorgerechtje dan” zei een stralende Annie Ze genoot er duidelijk van.
Ik had met Mike afgesproken dat ik vanuit de spionkamertjes alles zou bekijken. Hij had er geen probleem mee. Hij hield zelf ook wel een ogje in het zeil, als het uit de hand zou lopen zou hij dan ook wel gaan ingrijpen.
Mijn jongens kwamen toe. En het apperitiefje was al gauw gedronken, en ze werden aan tafel gevraagd door de ober. Het voorgerechtje kwam op tafel, en werd aangekondigd als het eerste smaakmakertje, en om de boel op te fleuren werd Annie aangekondigd als het tweede smaakmakertje. Annie betrad de zaal zichtbaar zenuwachtig, ze was gekleed in mooie witte kanten lingerie, met een kanten bh die haar volle borsten volledig insloot, er was slechts een beetje van haar te zien door het stof. Het kanten slipje omsloot haar lekkere kont, en de panties werden opgehouden doorjartellen, het geheel werd afgerond met een doorzichtige lange witte kamerjas. Iedereen viel stil toen zij de tafel opstapte en gaapte toe met open mond. Annie stapte resoluut over de tafel deed een lekker showtje waarbij ze telkens kamerjas opzij trok en lekker vooroverboog om haar volle kont te laten bewonderen, . Ik ben ervan overtuigd dat ze allemaal met een stijve pik zaten. Na een paar minuutjes ging ze „van tafel” en de reactie kwam al van „ga nog niet weg. ” „Geen nood lekkere binken van me, ik kom terug” zei Annie met een zwoele stem.
En ja hoor er was nog maar net afgeruimd van het voorgerecht of daar was ze dan. Nu had ze een veel meer doorschijnend setje aan, die duidelijuk haar grote bruine tepels liet zien en een tangaatje die haar goed accentueerde. Daaronder zwarte netkousen en stilleto's. Annie deed haar best, ze draaide rond voor iedereen, en liet zowat al haar kanten zien, zonder echt iets te tonen. Nu dit doorzichtige setje was doorzichtig genoeg om haar grote tepels te showen die stijf vooruit priemden en haar voorzien was van grote bruine lellen.
Toen Annie zich ging omkleden voor de volgende sessie hoorde ik de jongens zeg, „dat is me een lekkere meid, laten we die toch eens goed te grazen nemen, je kan zien dat die geile is. ” Dit wond me sterk op, voor zover ik nog meer opgewonden kon worden.
Tijdens de volgende gang showde Annie de latex ensembletjes en nu kwam er wel degelijk bloot vlees op tafel. Vooreerst een uitgesneden bh waar haar lekkere bruine tepels doorstaken en daarna een slipje met en ritsluiting die ze langzaam opentrok. Waarna ze met gespreide benen voor mijn jongste collega neer hurkte en haar kut helemaal opentrok zodat hij inkijk had in dit diepe geile gat. Danny kreeg een rood hoofd en kwam waarschijnlijk spontaan klaar toen Annie voorover reikte en over zijn kruis streelde.
Tijdens de latex werd ze meer en meer geil, trok haar kut ver open, trok haar billen uit mekaar zodat ze een kijk hadden op haar bruine rozetje. De eerste schuchtere handen werden uitgestoken om over haar kut te wrijven en de vingers verdwenen al vlug in haar natte pruim. „Jongens die is heet”, riep Louis toen hij er twee vingers induwde.
En natuurlijk was nu het hek van de dam, dessert daar dacht niemand nog aan ze dromden samen rond Annie. En ineens was ze bedekt met strelende handen die een voor een de minieme stukjes latex verwijderden en die eerst voorzichtig, maar al gauw brutaler en brutaler al haar openingen begonnen te explorereren. Jef de grootste macho nam plaats tussen haar benen duwde de handen weg en begon Annie's schaamlippen te liken. Ze liet een diepe zucht van genot.
„Kom jongens ik wil jullie dikke pikken voelen” moedigde Annie hen aan en binnen de dertig seconden stonden ze alle acht in hun blootje en boden hun stijve pik aan. Het was me een bonte kollektie, klein pikken en een erg lang geval, kleine eikeltjes tot dikke reuze­champignons. Annie maakte er gretig gebruik van, ging over op handen en voeten, en begon de aangeboden pikken te pijpen, met smakkende lippen nam ze ze een voor een in haar geile mond. Terwijl Louis nog steeds aan haar kut zat te likken. Toen ze Danny's dikke pik in haar mond nam mompelede ze met de mond vol „Lekker, kom jongen spuit mijn bekkie vol”. Alsof het op kommando was spontaan spoot danny zijn lading in Annie's mond, dit was blijkbaar zoveel dat ze het niet geslikt kreeg en het lip langs haar mondhoeken uit haar sensuele mond.
De was nu duidelijk op gang gekomen, de jongens vormden een kringetje en spraken af, Annie zat nog steeds op handen en voeten, eerst kreeg ze de pik in haar mond, na een paar minuten ging ie eruit en in haar kut, moest daar stevig doorneuken, eruit en vlug in Annie's mond om schoongelikt te worden. Terwijl de kollega dan de vrijgekomen kut voor zijn rekening nam. Zo had Annie steeds een pik in de mond en eentje in haar kut. Op deze manier konden ze het lang volhouden en dat deden ze ook. Annie werd op haar rug gedraaid, benen in de lucht en ze gingen weer door. Vanuit mijn plek zag ik dat het geil uit haar kut stroomde, ze had het ene orgasme na het andere. Tegelijkertijd werden haar tepels uitgetrokken en werd over haar dikke klit gestreeld
Na zo'n uurtje op die manier marathon geneukt te zijn waren de heren nog steeds niet klaargekomen maar Annie al ontelbare keren. „Kom jongens spuit me nu eens lekker vol” vroeg ze. Alle acht kwamen ze om haar heen staan en begonnen aan hun leuters te trekken en al gauw spoot de ene na de andere zijn dikke klodders sperma over Annie's dikke borsten, in haar gezicht, over haar kut. Enfin ze hing helemaal vol met sperma. Dankbaar likte ze alle slappe pikkies droog.
Daarop kwam Mike binnen en wees hen allen de weg naar de douche. Hier kon ik hen niet volgen. Maar na een halfuurtje kwamen ze terug en ja hoor al die apparaten staken weer mooi in de lucht, geen enkele hing op half zeven. Annie giechelde en kreunde, ze werd weer eens gevingerd en betast. Nu hadden ze enkele dildo's gevonden waarme ze Annie's kut te lijf gingen. Eddy had een butplug meegenomen, ik had voordien nog nooit zo'n dikke gezien. Ik vermoed dat Annie deze ook niet gezien had. Terwijl Louis heftig op en neer pompte met een zwarte dildo zo dik als mijn arm, begon hij kutslijm uit te smeren over Annie's kont. Voor zover dit nodig was want ze dreef van het geil er vormde zich een plasje onder haar bips. Eddy duwde eerst een vinger in haar kont, en begon Annie voorzichtig te vingeren. Haar nauwe bruine aars sloot zich nauw om zijn vinger. Annie reageerde direct met een geile kreun. En Eddy duwde er een tweede en direct een derde vinger bij. Dit ging heel vlot. „Verdomme” gromde Eddy „die kont is net zo geil, net zo nat als haar kut, jongens die moeten we een beurt geven. ” „Komaan neem me in de sandwich” kreunde Annie. De buttplug was overbodig.
„Ik wil dat julllie me allemaal in kut en kont neuken, ik wil nog eens lekker klaarkomen op jullie allemaal. ” Weer werd een cirkeltje opgezet de volgorde was nu gelijkaardig. Eerst stijf pijpen, dan in , daarna in de kont en uit de kont terug in het mondje om proper gelikt te worden. Dit had ik nog nooit gezien, Annie die bovenop lag met haar kont in de lucht had kontinue drie pikken in haar gaten. Ze werd hard, diep, lang geneukt en omdat dit de tweede sessie was met de heren duurde het nog langer dan de eerste. Annie lag te gillen van het genot. Na een hele tijd vroeg ze zwoel om in haar kont gespoten te worden.
Nu werd het rijtje onderbroken, Annie met de kont in de lucht kreeg ze een voor een te verwerken en je kon zien dat haar aars super glad was, want de pikken schoven vlot in en uit haar bruine kontgat. Als ze zich te snel terugtrokken hoorde je een plop als de eikel uit het aarsgat kwam en bleef het bruine gat groot open staan zodat je de roze binnenkant van het aarsgat goed kon zien. „Net een lekkere kut” merkte Eddy op.
Een voor een spoten ze, telkens duwde de volgende zijn pik in het met sperma gevulde gat, hierdoor schoof het nog lekkerder en werd er weer een lading bijgespoten. Ik vermoed dat ze wel vijfiten ladingen sperma in haar kont gekregen heeft, want enkele jongens zoals Eddy en Louis zijn twee keer gegaan, of beter gezegt gekomen.
Toen ze allemaal uitgespoten waren nam Annie ze nog eens allemaal in haar mondje om al de resten sperma en kontslijm op te likken.
Ze zijn dan nog eens samen onder de douche gegaan.
Ikzelf in mijn spioneer kamertje had het ook niet volgehouden en mijn lading in mijn zakdoek gespoten.
Mike kwam binnen, hij bedankte me voor de gezellige avond en zei dat hij nog nooit zo'n geil beest had bezig gezien, normaal kwamen er voor zulks een avond twee tot drie vrouwen aan te pas. Maar Annie had deze klus lekker in haar eentje geklaard. En zei Mike „ze is nog steeds zo geil als boter, ik ga haar seffens ook nog eens lekker in haar kont neuken, tenminste als jij dat goed vindt Jozef?”
Natuurlijk vond ik dat goed, hoe meer hoe beter. Ik was me al aan het afvragen hoe ik nu de volgende stap kon zetten. Een stap waar ikzelf ook in kon meedoen. Ik vind het supergeil Annie zo bezig te zien en al die geile pikken leeg te neuken. Maar ik wil er nu aan meedoen. Annie is nu toch rijp om een echte te worden. Mijn geile slavin die neukte waar, wanneer, hoe en met wie ik maar wil.
Annie heeft al een hele grote verandering ondergaan. Als brave huisvrouw werd zij eerst door twee lingerieverkopers verleid. Ik liet dit toe als een testcase om te zien of dit mogelijk was bij mijn brave Annie. Een tweede maal werd zij door deze heren onderhanden genomen. Daarna kwam de buurman aan de beurt, die Annie meerdere keren kwam en nog steeds komt volpompen. Daarna kwam de eerste avond waar Annie, zonder het te weten, acht van mijn werkcollega's het sperma uit de zoog en neukte.
Dit alles gebeurde terwijl ik stiekem toekeek. Annie wist nog steeds niet dat ik iets afwist van haar sletterig gedrag. Het lag in mijn bedoeling van haar een echte seksslavin te maken een super amateurhoer / .
Mijn volgende stap moest inhouden dat ik aan de spelletjes zou kunnen deelnemen.
Ik dacht dat ik hier mijn goede burman Joris kon voor gebruiken. Ik ging hem opzoeken en stelde hem het „probleem” voor. „Nou waarom betrap je ons niet” stelde Joris voor. Nou dit leek me helemaal geen slecht idée te zijn. Ik vroeg Joris om eens een supergeile perverse nummertje te bedenken en dan konden we iets op touw zetten.
Twee dagen erna kwam Joris aan met zijn plannetje. Hij zou Annie eens lekker pakken samen met zijn broer Jef, een lekkere sandwich met en erbij. Nou dat leek me wel wat. Goed we spraken het tijdstip af zodat ik dan kon thuis zijn.
Op de afgesproken dag kwam ik stiekem in de namiddag thuis, Annie was in de keuken bezig. Het was een lekker zomerweertje, ze had slechts een dun kort kleedje aan. Ik hield mij uit het zicht tot ik Joris en Jef hoorde toekomen. Jef was in tegenstelling tot Joris lang en . Ze namen plaats in de keuken terwijl Annie verder deed aan de aanrecht. Joris begon wat schuine moppen te tappen, dit viel goed in de smaak van Annie.
Tijdens zo'n mop stond hij op en stapte op Annie toe. „Weet je Jef” zei Joris. „Onze Annie hier is een lekker geil beest met een prachtige kont, moet je eens kijken. ” En voor Annie kon reageren trok hij haar kleed omhoog zodat haar kont bloot kwam. Annie had een stringetje aan die haar volle billen mooi accentueerde. Annie liet rustig begaan. „Joris jij geil varken, wat moet jou broer wel van mij denken als ik jou zomaar toelaat mijn dikke kont te betasten.” kwam het van haar. Daarop was Jef al korterbij gekomen en hij knielde achter Annie neer en bestudeerde haar lekkere kont. „Dit is echt een lekkere geile kont” zei Jef terwijl hij haar billen uit mekaar trok om haar bruine neukhol te bekijken. „En dat lekkere rosetje ziet er mij verdomd uitnodigend uit, dit moet ik even proeven” Hij bukte zich nog dichterbij en likte Annie over haar aars. Ze genoot er blijkbaar van, want ik hoorde een kreun van geilheid. Jef begon Annie's aars uit te likken. Dat ze ervan genoot was duidelijk want ze duwde haar kont achteruit om hem nog beter toegang te geven. Joris had ondertussen haar kleed over haar hoofd getrokken en zat te lebberen aan haar dikke tepels. Joris geilde op Annie's met tepels, die als ze geil werd ( en dat was ze de laatste tijd wel ontzettend veel ), als een dikke pink stijf vooruitpriemden, ze waren ideal om te piercen, misschien iets voor de toekomst.
Het spelletje was duidelijk goed van start gegaan, ik kreeg al een stijve pik in mijn broek. Terwijl Jef zijn tong diep in Annie's bruin gerimpeld aarsholletje duwde bracht hij twee vingers in haar kut. Ze droop al van geilheid. „Geil loeder je bent al supernat” gromde Jef en hij pompte ruw zijn twee vingers in en uit haar kut, ik hoorde ze duidelijk soppen.
Kom naar de tafel stelde Annie voor. Met bengelende tieten ging ze naar de keukentafel, die wel stevig genoeg was om haar te dragen. „Maar eerst wil ik jullie dikke pikken in mijn bekkie” kirde Annie en ging op de knieën. Jeff dat wist ik al had een kort dikke pik die haar kut en kont ver open kon rekken. Jef daarentegen had een lange dunne pik, met een donker paarse eikel erop. Ze begon de heren om beurten te pijpen, Joris kon ze makkelijk in volledig in haar mond krijgen, niettegenstaande het feit dat de dikte van de eikel en de schacht haar mondje ver opensperde. Maar toch zoog ze erop alsof haar leven ervan afhing. De lange dunne van Jef was een ander verhaal. Ik schatte hem zeker 25 cm lang. Annie likte geil langs de schacht en nam zijn een voor een in haar mond, Jef genoot ervan. Daarna sloot ze haar lippen over de eikel en probeerde hem zover mogelijk in haar mond te nemen, ik was ervan verbaasd hoe ver zij die pik in haar mond kreeg, waarschijnlijk tot een stuk in haar keel. Ze pijpte hem lang en diep tot hij kreunend zijn pik terugtrok onder de woorden „ik wil jou bekkie nog niet volspuiten dat is voor straks. ”
Toen de beide wapens op volle sterkte omhoog stonden ging Annie ruggelings op de tafel liggen. Jef nam aan het hoofdeinde plaats en duwde zijn pik terug tussen haar lippen en begon nu haar mond te neuken, met lange halen schoof hij er telkens in tot in haar keel. Terwijl Joris zijn pik in haar duwde, hij plofte er meteen tot de wortel in en Annie liet een kreet, eerder van genot dan van pijn. Beide heren begonnen Annie fors te neuken, na een paar minuutjes wisselden ze van plaats. Jef nam plaats tussen haar benen en duwde zijn lang geval naar binnen, hij stootte telkens door tot tegen haar baarmoeder, het geil droop uit haar kut op de tafel. Maar zelfs als hij haar maximaal penetreerde dan nog ging niet alles van zijn apparaat bij haar binnen.
Joris kwam naast haar staan en begon met ene hand haar tepels te bewerken, pijnlijk draaien en uittrekken, de kombinatie pijn aan de tepels en een hemels genot in haar kut was teveel voor Annie en ze kwam voor de eerste keer klaar met een langgerekt gil.
Daarna moest Annie zich omdraaien, plat op haar buik lag ze op de tafel en Jef duwde zijn pik terug in haar druipende flamoes, nu kwam Joris dichterbij en trok de billen uitmekaar. Jef en Joris hadden een mooi zicht de pik van Jef die in en uit haar kut schoof, schaamnlippen die hierbij telkens uitgetrokken werden en dan weer de kut ingeduwd. Maar ook haar mooie rozetje lag open en bloot. Joris likte een vinger nat en duwde deze voorzichtig in haar aars. Dit was natuurlijk terrein voor Joris en algauw duwde hij een tweede vinger in haar enge kont. Ik vind het zalig te zien als die enge kringspier mee naar buiten getrokken word bij het terugtrekken van pik of vingers. Jef liet zich niet onbetuigd en duwde er ook een vinger bij, daarne nog een tweede. Dit terwijl hij rustig met lange halen Annie neukte in haar geile kut.
Met vier vingers in haar kont begon haar aars aardig opengerekt te worden. Jef kondigde aan dat hij van gat ging wisselen, hij trok zijn pik uit de kut die mooi open bleef staan zodat we een prachtige in kijk hadden op haar roze baarmoeder. Hierna bracht hij zijn kloppende pik tegen haar lekkere bruin aarsje, dit was nu lekker soepel en de eikel plopte makkelijk naar binnen. Gestadig duwde hij zijn pik verder en ja hoor dit neukhol was perfekt want zijn machtig wapen ging er tot de wortel in. Met superlange halen begon hij eerst voorzichtig, daarna wat wilder de kont te naaien. Annie schreeuwde het uit van genot. „Vlugger”, „harder”, „dieper” waren de wooorden die uit haar monde klonken. „Ik wil meer pik. ” Hoorde ik haar ook zeggen. Hierop plaatse Jef zijn beide voeten op de tafel en nam Joris ook plaats achter Annie. Hij bracht zijn pik op volle sterkte door er even aan te trekken. Daarna bracht hij zijn pik tegen die van zijn broer aan en duwde hem zo, zij het met wat moeite, maar hij ging er toch nog bij in die geile kont van Annie. Wat een zicht Annie die twee pikken in haar aars te verwerken kreeg, ze bracht haar hand onder haar buik en begon haar clitoris te wrijven. Dit kleine pikkie stak zijn kopje naar buiten en Annie schreeuwde het uit van genot. Broederlijk neukten de broers haar aars, als op kommando trokken ze beiden hun pik eruit en het geile neukgat bleef als een mond met getuitte lippen openstaan, je kon tot diep in haar darmen kijken. Haar aars was slijmerig van de kombinatie kontslijm, kutvocht en voorvocht van de beide pikken. Joris nam terug plaats voor Annie en duwde zijn pik tussen haar lippen, die zij dan gretig schoonlikte. Jef anderzijds had een stapje naar achtergezet en mompelde dat dit gat het recht had om nog wat meer uitgerekt te worden. Hierop bracht hij terug drie vingers in haar aars en begon te vingeren, drie werden vier en de duim werd er ook bijgeduwd. Hierop duwde Jef zijn welliswaar slanke maar zeker niet kleine hand bij Annie naar binnen. Je kon zien dat de kringspier tot het uiterste uitgerokken werd. Annie kreunde van de kombinatie pijn en genot. Genot omdat Jef tegelijkertijd haar klit aan het wrijven was.
Enof ze genoot, ze pijpte heftiger en heftiger aan Joris zijn hard pik, totdat hij het niet kon houden en zijn lading over haar gezicht spoot. Hierop kwam zij voor de zoveelste keer klaar. Jef die zijn hand terugtrok met een plop alsof het een magnum champagnefles was, begon heftig aan zijn pik te trekken en spoot zijn lading in het nog steeds openstaande kontgat. Ze hadden er duidelijk van genoten.
Annie gebood Jef voor haar plaats te nemen zodat ze zijn pik ook nog kon zuiver likken. Ikzelf was toen voorzichtig de keuken binnengekomen en nam plaats achter Annie. Eerst had zij niets in de gaten, maar toen ze merkte dat er iets was keek ze op ze slaakte een gil en wist duidelijk geen raad. „Oh schatje ik kan het je uitleggen. ” „Nou dat ga je zeker moeten doen” zei ik boos klinkend, gelukkig zag ze de stijve pik in mijn broek niet. Joris en Jef maakten zich uit de voeten zoals afgesproken.
Ik nam plaats in de sofa, en Annie nog steeds naakt nam plaats naast me. Ze was ondertussen beginnen beven en huilde zachtjes van de schrik.
„Nou schatje hoe kan je dit verklaren, ik kom eens wat vroeger thuis omdat ik naar jou verlang en dan tref ik de ganse buurt aan met hun pikken in jou aars, Wat moet ik daar nu van denken” „Oh liefje” stamelde ze, ik kon het niet helpen, ik ben de laatste tijd zo geil dat ik gewoon die geile pikken in mij moet voelen. Ik zou niets liever willen dan dat jij me nu een geode harde beurt zoudt geven. ” Dat leek me wel wat maar ik moest het spelletje iets verder spelen.
„Hoe zo, de laatste tijd? Is het dan nog meerdere keren gebeurt ?”. „Ja” snikte Annie en toen begon ze me het gehele verhaal op te biechten van de lingerieverkopers die haar eerst geil hadden gemaakt met hun komplimentjes en strelingen tot en met de sessie in Brussel.
Ik gaf niet toe dat ik er natuurlijk alles van wist en deed alsof ik geschokt was. EN toen zei ze de zin die ons leven zou veranderen. „Ja maar schatje ik heb er zo'n behoefte aan gekregen, ik wil graag vele pikken voelen en proeven. Maar ik hou toch zoveel van jou, doe maar met me wat je maar wil. ”
Ik ging achteruit zitten in de zetel en deed alsof ik diep aan het denken was en zei tenslotte. „Kijk schat, ten eerste ik ben toch zwaar telleurgesteld in jou, je had dit in de eerste plaats met mij moeten bespreken. Ten tweede: ik kan begrijpen dat je behoefte hebt aan veel en gevarieerde seks. Maar en dit ten derde, ben ik nog steeds jou man en hou van jou. Dus schat ik stel het volgende voor vanaf nu wil ik niet meer dat je zonder mijn goedkeuring een pik aanraakt en je laat neuken. Je zal enkel en alleen als ik dat wil seks hebben en dan met diegenen die ik wil, en je zal het op die manier doen die ik bepaal. Op gebied van seks ben je mijn slavin.” Annie bekeek me, vloog me om mijn nek en zei blijkbaar opgelucht „Ja schatje, ik zal alles doen wat jij zegt. ”
„OK schat, dat gaan we dan direct in werking zetten. Ga je minirokje aandoen, doe er dat gele topje bovenaan en doe je hoge naaldhakken aan. EN Annie: of bh.” Ze haaste zich naar de slaapkamer, ik gaf haar niet de tijd zich te verfrissen in de badkamer. Ze kwam na twee minuten terug en ze zag er ongelofelijk sexy uit.
„Wat nu?” vroeg Annie. „Nu gaan we naar de bisoscoop” zei ik. Met de auto reden we naar Maastricht. Ik ken daar een porno bioscoop waar nogal harde porno gedraaid wordt en waar steeds een handvol geile kerels aan hun pikken zitten te trekken. Dit was de ideale testcase voor Annie.
Aangekomen in Maastricht liepen we door de shoppingstraat en Annie had veel bekijks, dit wond met wel op, in de meer afgelegen straat naar de bios toe trok ik haar rokje en beetje omhoog zodat haar blote kont goed zichtbaar was voor de paar jongens die ons volgden. ZO'n bende jongens was misschien iets voor later.
Aangekomen in de seksshop, er waren een paar mannen die een beetje aan het bladeren waren in seksmagazines, ze keken om toen ze hoorden dat ik twee kaartjes voor de cinema bestelde. De cinema was op de eerste verdieping en de heren volgden ons tot aan de trap, in het naar boven gaan hadden ze een duidelijke zicht op Annie's blote kont en konden zekere een glimps zien van haar lange bruine kutlellen.
In het zaaltje zaten een vijftal mannen, ze waren allen met hun stijve pikken aan het spelen. Annie kneep in mijn hand toen ze dit zag, ik ben zeker dat haar kut begon te druipen van geilheid. We namen plaats op de achterste rij. Er kwamen nog een paar andere mannen binnen die ons van onder aan de trap hadden gezien en wel iets verwachten.
De film was een lekkere harde porno, met veel en ook plasseks. Ik trok Annie's rokje omhoog en spreidde haar benen, ik pakte haar kut beet. En ja hoor die was supernat. Waarschijnlijk zowel van de film als van de spanning dat er nu wel iets geils met haar zou gebeuren. Ik begon haar uitgebreid met twee en drie vingers te vingeren, door het soppende gеluіd van haar slijmkut draaiden de hoofden onze richting uit. Toen ze merkten dat ik geen poging deed om Annie's kut te verbergen zagen ze dit als een toestemming om dichterbij te komen. Een paar heren namen plaats voor ons, eentje kwam naast Annie zitten. Allen hadden ze hun stijve pik in de hand. Schuchter legde de man naast Annie zijn hand op haar bovenbeen, toen ik of Annie geen poging deed die weg te duwen kwam de hand dichterbij en begon zachtjes Annie's kittelaar te strelen. Al gauw stak die zijn kopje omhoog. Ik plaatste daarop Annie's op de rugleuningen van de stoelen van de rij voor ons, hierdoor kwamen haar knieën omhoog en hadden de heren nog meer inkijk op zowel haar als haar kont. Een van de anonieme mannen voorons nam zijn kans toen Annie's kut even niet door mij bevingerd werd en duwde zijn vingers er makkelijk in, hij begon haar dan ruw te vingeren met drie en vier vingers. Het soppend gеluіd nam toe, Annie ademde veel zwaarder, ze genoot er dus duidelijk van. Ik stond op en ritste mijn broek open, mijn stijve pik sprong naar buiten en ik duwde deze tussen Annie's lippen. Ze begon me lekker te pijpen. Ik neukte haar mond en duwde mijn pik tot diep in haar keel, ze zoog heftig verder, nou dit zou ik niet lang volhouden. Een tweede man voor was begonnen met Annie's kontje te strelen, hij keek me vragend aan. Ik knikt van ja en hij duwde zijn vinger in haar geile kont. „Tjonge wat een geil wijf zei een van de mannen. ” Nou dit werd teveel voor mij en ik spoot mijn lading in Annie's mond. Een van de mannen stelde voor om voorin de zaal plaats te nemen op het „podium. ”
„Laten we dat doen, dan kunnen jullie mijn wijfie lekker platneuken”, Annie bekeek me met een vragend gezicht dat zowel geilheid als vragen tentoonstelde, dit had ze niet van mij verwacht.
Annie liet zich naar voor begeleiden en de heren, elf in totaal hadden in no-time haar kleren uitgetrokken. Annie lag op haar rug, met een pik in haar mond, in elke hand eentje en een andere kerel was bezig met het likken van haar kut. De andere stonden toe te kijken terwijl ze aan hun pik rukten. Iemand toverde een handvol condoms te voorschijn en die werden om de wapens gebracht. Nu lieten ze er geen gras over groeien, de eerste nam plaats tussen haar benen en duwde zijn dikke pik naar binnen. Met lange halen neukte hij haar, terwijl Annie nog vollop bezig was met pijpen en trekken aan een paar andere pikken. De heren wisselden mekaar mooi af en al gauw kreeg Annie haar eerste orgasme, de heren neukten vollop door, en begonnen een voor een de condoms vol te spuiten. Deze werden van de pikken afgestroopt en telkens likte Annie, die nu op handen en voeten zat, de slappe pik schoon.
Plots ging de deur open en er kwam een ouder koppel binnen. Die keken verbaasd toe wat er gaande was, ze zagen Annie bloot op de scene omringd door mannen die ofwel net gespoten hadden oftwel dit binnen de paar minuten gingen doen.
„Nou kirde de wat rijpere molligere vrouw, hier moet ik toch meedoen. Ze ritste haar kleed open en evenals Annie had ze geen lingerie aan. Ze had zeer grote met dikke tepels die beide voorzien waren van een grote ring. Onder haar forse buik prijkte een , met zeer grote schaamlippen, eerder flappen en een dikke kont. Ze duwde de heren aan Annie's hoofdeinde weg en ging bovenop Annie zitten zodat haar grote kut boven Annie's gezicht kwam te hangen. „Komaan schatje, likken die handel” gebood ik haar. En zonder een seconde te twijfelen begon ze de van deze te likken. Haar partner had ondertussen zijn broek uitgetrokken en begon zijn dikke pik te masseren. Ik keek met ongeloof toe, die tengere man had zowaar een echte paardelul tussen zijn benen, ongeveer zo dik als mijn voorarm en een knoert van een eikel erop. Nou dit beloofde nog wat.
De man bekeek me en en vroeg of het mijn vrouw was, waarop ik met ja antwoordde. „Ben je haar aan het opleiden tot hoer” vroeg hij toen. Waarop ik weer „ja” antwoordde. „Goed zo jongen heb ik twintig jaar geleden ook gedaan en ik heb er geen moment spijt van gehad. Minstens een keer per week hebben we wel ergens een lekkere geile sessie. Maar nou moet ik dit wijffie toch effe neuken. ”
Hij voorzag zichzelf van een condoom en nam plaats tussen Annie's benen. Legde Annie's benen in zijn nek vingerde haar kut een beetje en begon kutgeil uit te smeren over Annie's geile kontgat. Hij bracht wat speeksel over zijn dikke eikel en begon dat dikke monster in haar kont te wringen. Dit keer dacht ik dat ze ging scheuren, maar met moeite slaagde hij er toch in zijn pik erin te duwen. Haar aars was nu echt tot het uiterst uitgerokken en je zag duidelijk een heel stuk van haar darm mee naar buitenkomen bij het terugtrekken. Hij neukte haar sneller en sneller. Bij Annie maakte de pijn snel plaats voor intens genot en met volle overgave likte en slurpte ze aan de geile kut van de vrouw boven haar. Deze was ondertussen begonnen met lekker pijpen van een andere man, de zoog zijn dikke pik naar binnen alsof het een lollie was.
Daarna gebood ze hem plaats te nemen achter haar en zijn pik in haar kut te stoppen. Annie stopte met likken maar ze gebood haar snel van verder te likken. De kombinatie lul en tong brachten haar snel tot een hoogtepunt waarop ze schreeuwend klaarkwam. Haar man had intussen plaats gemaakt voor een collega die nu Annie's kont bereed. Annie kwam ook voor de zoveelste keer klaar.
Tijdens dit halfuurtje waren beide ontelbare keren klaargekomen. Annie nog steeds likkend aan de grote , kreeg telkens een golf geile kutsappen over haar gezicht. Dit zag er ongemeen geil uit, niemand lette op de film. Dit was beter dan eerderd welke film.
De oudere man gromde plots dat hij moest spuiten. „kom Marie, leg je langs dit wijfje dan kunnen we allemaal voer jullie bek spuiten” En ja hoor de dames gingen naast mekaar liggen en alle mannen in een kring er rond. Hevig trekkend aan hun pik kwamen de ene na de andere tot het zoveelste orgasme. En spoten hun dikke ladingen over het gezicht van onze . Dit was een echte sperma douche, om het nog een beetje aan te vullen werden de volle condooms ook leeggegoten over hun bekkie.
De oudere man had er blijkbaar weldegelijk ervaring in. „Nou heren” zei hij „zo kunnen we deze dames niet naar huis sturen met hun smoeltjes vol met sperma, dit moeten we grondig proper spuiten” Waarop hij zijn nog steeds halfstijve pik in de hand nam en een dikke straal urine over het gezicht van Annie en zijn Marie liet kletteren. Annie deed onmiddellijk haar mond open en probeerde zoveel mogelijk op te vangen evenals Marie. De ander mannen en ikzelf lieten ons niet onbetuigd en zo werden de dames helemaal ondergepiest. Ik vond dit ontzettend geil. Annie kwam spontaan klaar toen er eentje zijn straal op haar kut richtte.
Het oudere koppel kwam hier blijkbaar meer en kende de eigenaar want Marie en Annie gingen even weg om eens lekker te douchen. Na een kwartiertje kwamen ze fris ruikend terug bij ons in de zaal. De meeste mannen, die hun lading kwijt waren, waren ondertussen verdwenen. Wij zaten nog alleen en spraken af dat we dit nog een keer gingen overdone. Ook werden telefoonnummers uitgewisseld. „Jongen zei de man tegen mij „jij hebt een goede meester nodig die jou vrouwtje opleid tot een echte geile slet, bel me maar eens hierover. ”
Dit besloot ik zeker te gaan doen.
Thuisgekomen vleidde Annie zich tegen me aan in de zetel. „Schatje ik zie je graag” zei ze tegen me. Laten we lekker geil blijven doen ik geniet er echt van, dank je”
„Wel lekker geil ding van me, dat gaan we inderdaad doen, en ik zoek jou een goede meester die jou nu eens echte geile manieren zal bijbrengen”
Annie is nu reeds een tijdje geleden begonnen aanhaar opleiding. Onze buurman Joris is een perfekte partner, hij komt regelmatig checken of Annie weldegelijk rondloopt in huis, en natuurlijk telkens hij dit doet checkt hij tevens of ze die dag al geneukt is geweest in haar kont, zoniet neemt hij dat eventjes voor zijn rekening. De postbode komt tegenwoordig ook geregeld over de vloer, hij heeft een kleine maar superdikke pik die ideaal is om Annie's kont verder uit te rekken.
Doch Annie was nog steeds geen slavin, via een bevriend paar kwam ik in kontakt met een club, ik heb een paar mensen ontmoet, die leken me enorm sympatiek en hun sm visie was ook de mijne, namelijk totale . Ik besloot dan ook dat Annie in dit klubje verder zou worden opgeleid. Afgesproken werd dat de eerste stadia de focus leggen op deze onderwerping.
Ik vertelde Annie dat we de volgende zaterdag avond naar een nieuw vriendenklubje gingen, zonder meer details te geven. De Zaterdag kwam Annie begon zich klaar te maken. Deed mooie kleren aan, make up enz., ze zag er prachtig uit. Maar dit was niet geschikt dus ik gebood haar de kleren terug uit te doen, en enkel een open bh, slipje met open kruis en jartellen te dragen. Ze keek me met vragende ogen aan, maar ik loste niets.
Toen we in het klublokaal aankwamen, was er enkel de „voorzitter” Jonas aanwezig. Hij vertelde Annie in het kort over de sm klub en of zij bereid was mee te werken om een totale seksslavin te worden voor haar meester. Ze knikte beduusd „JA. ”
Jonas gebood haar zich ruggelings op de lage salontafel te leggen die midden in de kamer stond. Ze deed dit, Jonas nam een aantal koorden en begon haar vast te binden op de tafel, met de knie-en opgetrokken en gespreid zodat haar geringde en bloot lag. Ze was duidelijk al nat, Jonas stak brutaal een vinger naar binnen. „Nou geile meid vanavond ga je lеrеn onderdanig te zijn en te ondergaan, jij mag vanavond absoluut niet klaarkomen. . ” Annie keek beduusd, ze was geil, dit was duidelijk en dan wil ze klaarkomen. Zo lag Annie open en bloot op tafel, aan de ringen in haar lange bruine kutlellen waren elastiekjes gestoken en deze vastgemaakt aan de koorden zodat haar lange schaamlippen helemaal werden en je in het roze gat van haar kut kon kijken. In de ringen door haar tepels hingen ook koordjes, vastegmaakt aan de tafel en zo werden haar dikke borsten zijdelings getrokken, haar tepels tot het maximum uitgerokken, dit maakte dat ze zowat niet kon bewegen.
De eerste mensen kwamen binnen, stelden zich voor aan Jonas en mezelf. Annie werd telkens grondig onder de loep genomen, in de tieten werd geknepen om ze op hun stevigheid te testen, aan de tepels werd nog harder getrokken. Ook haar kut werd grondig bekeken, gevingerd en opengerokken. Het publiek een tiental leden deden heel positief over Annie's uiterlijk. „Lekker geil wijf” hoorde ik meermaals.
Toen gebad Jonas om stilte en hij stelde Annie en mijzelf nu officieel voor als nieuwe leden van de klub. Het was de taak van iedereen om Annie te helpen een onderdanig seksslavin te worden. Als voorsmaakje zou ze deze avond door iedereen gezegend moeten worden. Ik begrep er niets van. In groepjes gingen de mensen bij mekaar zitten, het bier kwam op tafel en al vlug werd het een gezellige bedoening. Ik ging van tafel tot tafel en moest Annie's historie overal vertellen. Hoe zij voor het eerst geneukt werd door de lingerieverkopers, haar eerste gangbang enz. Iedereen was het ermee eens dat Annie haar plaats moest lеrеn kennen.
Naarmate er meer bier werd gedronken werd de stemming luidruchtiger. Annie lag nog steeds op tafel, af en toe kreeg ze wat aandacht, als er hardhandig aan haar kutlellen werd getrokken of een stijve pik in haar mond werd geduwd. Annie pijpte deze dan met overgave. Een voor een kwamen de heren Annie in haar mond neuken, ze stoten telkens diep tot in haar keel. En Annie had duidelijk moeite om al het sperma te verwerken, het liep dan ook uit haar mondhoeken en ze lag al gauw in een plasje sperma. Een van de aanwezige dames liep op kommando van haar meester op Annie toe en ging schrijlings over haar gezicht hurken zodat Annie een lekkere pruim voorgeschoteld kreeg. Annie begreep het en begon met lange halen de kut te likken. Al gauw begon Roza, zo heette ze, te kreunen. Annie beet in haar kut en trok zo Roza's roze lellen naar buiten. Je kon duidelijk een dikke kittelaar als een kleine penis naar buiten zien steken, telkens Annie's tong erover flitste kwamer een kreun uit Roza's mond. En het duurde ook niet lang tot Roza met een langgerekte kreun klaarkwam.
Roza ging niet weg ze bleef boven Annie zitten en toen ze haar poesje openspreidde begreep ik waarom, Al gauw stroomden dikke stralen goudgele urine uit de mooie pruim en kletterden over Annie's gezicht. Uit pure automatisme deed ze haar mond open om zoveel mogelijk op te vangen en dan de volle mond weg te spugen.
Toen Roza de laatste druppeltjes uitperste, stond Jonas op en gebood de heren rond Annie te komen voor de zegening van Annie. Ik ging erbij staan, alle mannen pakten hun pik en begonnen hard te trekken, al vlug kwam de eerste klaar en spoot zijn sperma over Annie. Op die manier kreeg ze een spermadouche vanjewelste. Van top tot teen hing ze vol. Toen de laatste zijn kwakkie recht in Annie's openstaande pruim had geschoten stelde Jonas voor over te gaan tot het tweede deel van de zegening. De mannen gingen nu in een rijtje staan, Jonas als eerste. Hij pakte zijn paardelul beet en mikte een dikke straal pis in Annie's gezicht, „mond open” beval hij. Annie gehoorzaamde gewillig en Jonas piste haar mond vol. Dit keer slikte ze een dosis in. Na Jonas kwam de volgende en de volgende en de volgende. Annie werd helemaal onder gepist, meerdere heren pisten op Annie's kut en ze begon te kreunen van geilheid, doch geen enkele liet het zover komen dat ze klaarkwam.
Na de zegening vertrokken ze allemaal met de afspraak om over twee weken opnieuw samen te komen voor de tweede les. Jonas bleef als laatste en hielp me Annie los te maken. Annie was ondertussen ontzettend geil geworden en begon zichzelf te vingeren. Ze kreeg direct een hard klets op haar achterwerk, afblijven was de boodschap. Annie hing nog vol met resten sperma en was nat van de pis. Jonas pakte een zakje en gaf dit aan Annie. In het zakje staken twintig kondooms. „Die moet je vanavond gevuld terugbrengen, ik wacht hier op jou samen met jou man, zoniet moet je tevoet naar huis. ”
„Hoe moet ik nou zoiets” vroeg Annie beteuterd. „Hier in de straat is een porno bioscoop, ga daar maar een kijkje nemen. Over een uurtje moet je hier terug zijn. ”
Met enkel haar regenmantel aan vertrok Annie. Jonas vertelde me dat hij de eigenaar kende en wij langs achter naar binnen konden om een oogje in het zeil te houden, je weet maar nooit.
In de bios aangekomen konden we door een klein raampje langs voor in de bios kijken. We zagen Annie binnenkomen, de zaal was goedgevuld, zeker een dertig mannen zaten te kijken naar een geile porno, een aantal onder hen waren aan hun pik aan het trekken.
Annie ging naar de achterste rij en nam plaats, dit was natuurlijk niemand ontgaan, toen ze dan ook haar mantel uitdeed had ze direct gezelschap. De mannen begonnen haar direct te betatsen, er was genoeg licht in de zaal om te zien dat vingers in haar kut en kont verdwenen. Annie maakte hen duidelijk dat ze de kondooms om moesten doen. Annie had al vlug een pik haar mond en werd tegelijk geneukt door een oudere man. Met volle overgave zoog ze aan de pik van een jonge kerel en deze spoot al vlug zijn kondoom vol, Annie stroopte deze van zijn pik af en legde een knoop erin om te voorkomen dat het sperma zou verloren gaan.
Een na een werkte ze de heren af, en kwam zelf ook ontelbare keren klaar. Allemaal wachten ze geduldig hun buurt af, de ene nam Annie langs achter, de andere weer pakte ze in haar kont en neukte haar met lange halen. Er was ook een neger in de zaal, deze had een berelul, van uit onze positie gezien was die zeker vijfentwintig centimeter lang en zeven a acht centimeter dik. Hij neukt Annie als een van de laatste, eerst in , maar hij kon duidelijk zijn gevaarte er niet helemaal inkrijgen, hierop draaide hij Annie om, zette haar op de knieën met haar lekkere geile kont in de lucht en duwde prompt zijn dikke worst in haar bruine rozet die ondertussen toch al heel soepel was geworden door het vele neuken. Hij perste de dikke eikel tot voorbij de sluitspier en duwde daarna in een stoot het ganse gevaarte naar binnen, tot aan de wortel. Annie schreeuwde het uit. Voorzichtig begon de neger haar te neuken en je kon Annie's geil kreunen en gilletjes duidelijk horen. Ze genoot met volle teugen. Al gauw kwam ook hij klaar. Annie stroopte zijn kondoom af en gooide hem bij de rest in het zakje. Hierop verliet Annie de zaal.
Jonas en ikzelf haasten onszelf terug naar het zaaltje. Annie kwam binnen met een glimlach op het gezicht. Ze was duidelijk voldaan. Jonas bekeek haar streng en maakte haar erop attent dat het niet de bedoeling was dat ze zelf zou klaarkomen. Ik zou Annie bij het thuiskomen vanavond nog zwaar moeten straffen voor zulks een ongehoorzaamheid.
Wij namen afscheid, thuis gekomen beval ik Annie een douche te gaan nemen, na een kwartiertje kwam ze bij me helemaal naakt. Ik zou haar moeten straffen. Ik besloot te beginnen met , Ik gebood Annie plaats te nemen over de ruggeleuning van de zetel. Met de vlakke hand gaf ik haar een tiental kletsen op elke , deze begonnen mooi roze te worden en lekker te gloeien. Na elke klets zei Annie „dank U meester” zoals haar opgedragen was.
Als tweede straf besloot ik tot een van haar aars. Ik gebood Annie de pot met vaseline te halen. Na twee minuutjes was ze er. Opnieuw moest ze plaats nemen op de leuning met de kont omhoog, met twee handen moest ze haar aars zover mogelijk openrekken. Het lekkere bruine gat stond mij verleiderlijk aan te kijken. Ik smeerde een grote hoeveelheid vaseline om en in haar aars. Ik begon direkt met twee vingers haar kont te neuken en open te rekken. Twee werden makkelijk drie en vier. De duim erbij was moeilijk en nu werd het lekkere rosetje mooi opengerokken. Met moeite duwde ik mijn hand in haar kont. Eens voorbij de kringspier sloot haar aars zich nauw rond mijn pols. Langzaam begon ik haar te neuken. Met de ander hand checkte ik haar kittelaar die stond opgewonden erekt en na een paar strelingen kwam Annie dan ook ontzettend klaar. Duidelijk dat de spanning van de hele avond er nu uit kwam. Tijdens het orgasme trok ik mijn hand met een luide plop uit haar kont. Dit maakte het orgasme dubbel zo intens dat ze spontaan ejaculeerde en ze over de zetel haar geil spoot.
Moe maar met een glimlach gingen we toen slapen. Nog voor het licht uit ging zei Annie me dat ze blij was met de opleiding, het zou ons seksleven veel verbeteren. Dit maakte me weeral geil dat ik Annie nog even vroeg me klaar te pijpen, wat ze met plezier deed.
De volgende dag besloten we een terrasje te gaan doen. Annie deed een kort rokje aan, natuurlijk . Het was lekker zomerweer, de terrasjes zaten redelijk vol. Annie in haar uitdagende kledij had veel bekijks. Het viel mij op dat een koppeltje ons nauw in het oog behield en ons volgde. Daarom gingen we op een terrasje onder de kerktoren een beetje in een hoekje zitten, het koppeltje volgde en ging vlak naast ons zitten. De jonge vrouw, zag er superb uit, ook een kort rokje, met een spannende T-shirt die duidelijk haar dikke borsten liet uitkomen, haar dikke tepels priemden door het stof. Dit was duidelijk een . Toen ik haar aankeek, likte ze met haar tong langs haar lippen.
Ik zei tegen Annie dat ze discreet haar benen moest open doen zodat deze jonge dame haar lekkere bruine pruim kon zien. Dit had direct resultaat, want ook haar benen gingen wijd en ik had een mooie kijk op haar , ook Annie kon dit zien. Tegen Annie zei ik „Je volgende opdracht: vinger jezelf tot je klaarkomt.” Annie trok haar rokje wat hoger en begon haar bruine pruim te strelen, en haar kittelaar te stimuleren. Je kon haar vingers duidelijk horen . Het jonge koppeltje kwam dichterbij zitten en schermde zo Annie wat meer af van de zicht van de andere terrasbezoekers, brave mensen die van de kerkdienst kwamen. Al vlug kwam Annie klaar, er was een grote natte plek zichtbaar in haar rokje. We maakten nader kennis en besloten om mekaar het volgende weekend te treffen.

Wat er dan gebeurde zal je in het volgende deel van ons verhaal moeten lezen. Tenminste als de kommentaren positief zijn. Laat mij weten wat je denkt van onze escapades. ~
~ Anny

Nog geen opmerkingen.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com