2/19/2002

Bruid & Getuigen

NuJij-boekenlegger

Bruidsschat

bruid getuigen

„Trouwjapon”


fotograaf dubbel-penetratie

„Ondertrouw”


geschoren kut orgasmes

„Daar Komt De Bruid”


vrijgezellenfeest zaadlozingen

„Trouweloze Echtgenote”

filmpje

url
ondergezeikt

„Bruidstranen”


Zie ook:
Frans Bauer en Mariska van Rossenberg hebben elkaar op 9 mei 2008 het ja­woord gegeven. De populaire zanger en zijn grote liefde trouwden in het Mauritshuis in Willemstad. Vrijdagmiddag was de kerkelijke inzegening in de Basiliek in Oudenbosch.

Het paar arriveerde in een witte oldtimer in Willemstad. Frans drroeg een gebroken wit pak met een bijpassende riem en stropdas versierd met strass-steentjes. Zijn overhemd was een tintje lichter. Uit zijn borstzakje stak een witte roos. Dezelfde roos was verwerkt in het bruidsboeket van zijn vrouw.

De drie zoontjes van het bruidspaar, Christiaan, Jan en Frans junior, droegen hetzelfde pak als hun vader. Mariska droeg een gebroken witte jurk, laag uitgesneden, met een sluier en lange sleep. De mouwen waren driekwart en de jurk wass versierd met strass-steentjes en liep aan de onderkant wijd uit.

„Ik ben nerveus jongen, niet normaal meer”, zei Bauer 's-ochtends vroeg toen hij zijn ouderlijk huis verliet om Mariska op te halen. Hij had ook heel slecht geslapen van de zenuwen. „En mijn vader snurkt.”

Willemstad was massaal uitgelopen om het bruidspaar te zien. Langs de route stonden honderden fans achter dranghekken en de gemeente was hermetisch afgesloten voor verkeer.

Datzelfde geldt voor Oudenbosch, waar het huwelijk om half twee kerkelijk werd ingezegend in de Basiliek. Ook daar was het 's-ochtends al druk. De eerste fans waren zelfs donderdagavond al gearriveerd.

Frans en Mariska kennen elkaar sinds 1991 en hebben drie kinderen samen. ANP/Novum
Zie ook Brabantse hoer.

Bauwer Fransje Bouwer

Nog geen opmerkingen.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com