10/25/2010

Harde Clitoris

grote clitoris
WOW!
Vlak boven het plekje waar de bij elkaar komen, ligt een klein knobbeltje ter grootte van een erwt. Dat is de of . Deze ziet eruit als een klein onbelangrijk uitstulpinkje van de huid, maar is juist heel belangrijk. De clitoris is namelijk het gevoeligste deel van de , omdat er veel zenuwuiteinden samenkomen. In seksueel opzicht heeft ze dezelfde betekenis als de bij de man.

Net zoals een penis heeft de clitoris verschillende delen, de voorhuid, de schacht en de glans (eikel). De schacht is een recht stuk en bestaat uit hetzelfde sponsachtige weefsel als de penis en daardoor kan de clitoris bij seksuele prikkeling stijver worden en iets overeind gaan staan, precies zoals de penis maar dan veel kleiner. Veel vrouwen vinden het fijn als de clitoris met de hand of de mond wordt gestimuleerd. De clitoris bevat ongeveer evenveel zenuwuiteinden als de penis maar dan op een veel kleiner oppervlak. De clitoris is daardoor snel overgevoelig en soms is het prettiger om de clitoris niet direct maar via het weefsel eromheen te stimuleren. Wat extra vocht kan ook uitmaken.

De clitoris heeft ook een voorhuid: de praeputium. Net als bij de voorhuid van de penis kan hieronder smegma ophopen. Smegma is afscheiding en kan in combinatie met huidcellen en bacteriën irritatie opleveren: goed schoonhouden dus.

kittelaar

Zie ook:Niet wat je zocht? Hier is meer.

⤢

6 Opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een knoepert van een klit!

Anoniem zei

Nijg!

Anoniem zei

ooo... wat heerlijk zo'n mooie grote clit!... lekker lang en lang lkker likken en zuigen...

Anoniem zei

terwijl ik naar die klitten zit te kijken wordt de mijne steeds dikker. dat is geil als je klit tegen je slip aandrukt, maar liever klit op klit heb je daar geen fotoos van/

Anoniem zei

Wat een mooi stel schaamlippen en een prachtige kittelaar !!! Heel lekker om aan te likken en zuigen ... mmm ... !!!

jos zei

zou ik wel willen liken en je ook nog klaar laten squrten
reageer maar op leker2010@live.nl

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com