6/11/2009

Verhaal ⚢

„Pak die twee flessen eens” zei Tia even later tegen Alia wijzend op de lege wijnflessen op de grond. Met een knipoog maakte ze haar bedoelingen duidelijk. Alia haalde de halzen van de flessen tussen haar dijen door, zodat ze goed gesmeerd werden met haar kutsap.

Romeinse Orgie


Het warme zomerlicht viel rijkelijk binnen door de grote openstaande ramen en de lauwe bries vanuit zee bewoog af en toe de dunne opzij geschoven gordijnen.
Rondom de Romeinse villa was alles in rust. In het slaapvertrek van de rijke Orianda was het veel minder sereen. Twee jonge slavinnen deden daar hun uiterste best om hun meesteres te plezieren. Ze moesten hartstochtelijk met elkaar vrijen, zodat Orianda van dichtbij kon toekijken en er opgewonden van raken.
Met stijgende wellust keek de vrouw naar de kronkelende naakte lichamen van de twee meisjes. Het tweetal wrong zich in allerlei obscene bochten om zo goed mogelijk bij elkaars intieme delen te komen. Ze hitsten elkaar steeds meer op, wetend dat ze daarmee Orianda welgevallig waren en ook haar zo geil maakten dat ze weldra mee zou gaan doen. Orianda was dat echter nog niet van plan. Ze had iets anders in gedachten. Uiteindelijk zou ze wel met Tia en Alia gaan vrijen maar onder andere omstandigheden dan gewoonlijk. Ze had eindelijk haar schroom overwonnen en haar hartsvriendin uitgenodigd voor een opwindend verblijf in haar villa. Ze kende Lidia al enige tijd en dan ook heel intiem, maar nog nooit had ze haar in haar eigen huis bemind.

Hun lesbische eskapades hadden plaats gevonden bij Lidia thuis. Orianda had al die tijd gedacht dat Lidia kwaad en jaloers zou worden als ze wist dat haar vriendin ook vrijde met haar eigen meisjes die als slavinnen voor haar waren. Tot ze er toevalig eens een gesprek over hadden. Toen gaf Lidia direkt te kennen dat ook wel eens mee te willen maken. En daarvoor had ze haar vanmiddag in de villa had uitgenodigd. Ze had er nog niets over gezegd tegen de twee andere meisjes. Voor hen moest het een verrassing zijn. Orianda hoopte dat de twee net zo hartstochteljk zouden zijn als er een nieuwe vrouw bij was. Opeens klonk de gong ten teken dat er bezoek gearriveerd was.

Orianda haastte zich van het bed af. Tia en Alia keken elkaar verwonderd aan. Wie kon dat zijn? Ze wisten niet dat er iemand werd verwacht. Ze rolden van elkaar af en bleven nog hijgend op het bed liggen en toch nog elkaar strelend met de bedoeling om op temperatuur te blijven. Orianda deed de deur open en zei „fijn dat je er bent schat”. Ze kusten elkaar en drukten verlangend hun lichamen tegen elkaar. „Gaat onze afspraak nog door?” informeerde Lidia.

Nou en of, lieveling, ik heb Tia en Alia vast met elkaar laten vrijen”. „Zo worden ze wat gewilliger en heter als ze van nature al zijn”. „Ze zullen het een feest vinden dus wees maar gerust” was de reactie van Orianda. „Ze zullen zeker met mij maar ook met jou een geil spel willen spelen”. Vlug gaf ze Lidia nog een kus en met haar tong glipte ze verlangend tussen Lidia's tanden door. Lidia huiverde van opwinding vooral door het erotisch vooruitzicht van een vurige orgie met haar rijke vriendin en haar twee onderdanige jonge meisjes.

Samen met Orianda ging ze naar het vertrek naast de slaapkamer. Lidia ontdeed zich daar van haar kleding terwijl Orianda er verlangend bij stond te kijken. Het liefst was ze direct naar haar toe gegaan om haar te omarmen en zich van die verleidelijke naaktheid meester te maken. Maar ze kon zich beheersen omdat ze zich had voorgenomen haar met Tia en Alia te delen. „O liefste wat ben je toch mooi” mompelde Orianda.

je bent de liefste vrouw ter wereld ik zal er nooit genoeg van krijgen om naar je trotse borsten en je wulpse billen te kijken”. „Maar vooruit het wordt tijd dat we Tia en Alia gaan verrassen”. „Ik wil die verbazing wel eens op hun geile gezichtjes zien”. Met die woorden verliet ze de kamer en betrad opnieuw de slaapkamer. „Wat was dat?” vroegen de beide meisjes. „Dat is een verrassing”. „O ja als dat zo is laat ons dan niet langer wachten” Op dat moment ging de tussendeur open en met heupwiegende stappen kwam Lidia de slaapkamer binnen.

Tia en Alia keken met grote ogen naar de prachtige naakte vrouw die daar onverwachts binnenkwam. „Nou liefjes wat vinden jullie van mijn hartsvriendin, die is nu ook voor jullie tweetjes”. „Wat prachtig” zei Tia. „O ja” stemde Alia in.
 Tia (altijd de meest aktieve) liep op Lidia toe en sloeg meteen haar armen om Lidia heen. Ze gaf Lidia heel snel een kus waarvan de onstuimigheid Lidia de adem benam. Tia's handen gleden omlaag langs Lidia's . „Wil je bij mij komen” vroeg Tia. Het volgend moment trok ze de nieuwe vrouw met zich mee naar de rand van het bed en nam haar teder bij zich op schoot. „Je hebt mooie grote borsten zeg, wat een tepels zitten erop”. „Ze zijn hard en stijf”. Tia kuste de beide sappige vruchten en vergat alles om zich heen. Het enigste wat er te horen viel was een gegrom uit Lidia's keel.

Alles wees erop dat de vriendin van Orianda goed geil was. Het tweetal op de rand an het bed was zich niet langer bewust van de twee overige vrouwen in het vertrek. Ze gingen volledig op in elkaars intieme nabijheid. „O, wat heb je een mooi ophitsend lijf Lidia” riep Tia uit. „Alles aan je is even wulps en prikkelend” Ze streelde de uitdagende billen en haar vingers gleden brutaal over de diepe bilspleet, zodat Lidia nog dieper kreunde. „Je bent overal verrukkelijk” vervolgde Tia. „Je tepels, je grote tieten, je geile kutspleet en je heerlijke geile kont”.

Heel warm en opwindend maar Lidia wilde meer aktie. Ze draaide zich iets om en pakte Alia bij haar kutje en priemde een vinger diep in haar natte grot. Ze voelde heel goed hoe nat die kut was en begon Alia met haar vinger klaar te maken. Toen het zover was voelde ze het geile sap langs haar vinger naar buiten komen. Tia was nu nog bezig met de tieten van Lidia en hoorde wel het hevige gekreun van de klaarkomende Alia. Orianda zag hoe ze met z'n drieën lagen te geilen en besloot er ook bij te gaan. Ze liet haar gewaad vallen en liet zich naast de krioelende lichamen op het bed zakken. „O, Lidia wat ben je geil” zwijmelde Orianda. „Laat me je hete kut likken ik wil het kutgeil in mijn mond voelen stromen.” Ze ging zo liggen dat ze met haar gezicht tussen de heerlijke dijen van Lidia lag. Ze liet haar tong diep in de drijfnatte kut van haar vriendin gaan en begon met haar tong diep Lidia te beffen.

Ze wist dat Lidia dat heerlijk vond om door haar tong te worden klaar gemaakt. Alia zoog nu aan de dikke spenen van Lidia terwijl Tia haar lichaam lag af te likken. Er volgde een hevig gekreun want Orianda had Lidia zover dat ze hevig klaarkwam. Ze voelde de straaltjes geil sap in haar stromen en slikte het gulzig op. „Ooooh wat een sensatie!” kreunde Lidia die nu de vingers van Alia in haar kut en aarsje voelde. Ze gleed met haar tieten tussen Tia's dijen. Nu knepen ze elkaar overal waar ze maar konden. Ze pakten elkaar overal beet, vingerden elkaars kontjes, trokken aan tepels, vingerden hete natte kutjes en zogen aan de gezwollen kutlipjes. „Wat zijn we een heet stel” kreunde Orianda die het middelpunt vormde van de vier zachte lichamen. „Aaaauw wie zuigt er zo hard aan mijn tepels en knijpt zo hard in mijn tieten!?” krijste Lidia. „Ik” riep Tia gesmoord.

Je hebt nog niet genoeg melk gegeven, daarom zal je nog beter moeten worden”. „Net als een echte koe”. „Vooruit op handen en op het bed. Opzij Alia, laat haar plaatsnemen met haar brede kont. Ja zo moet ze voorover zodat haar dikke uiers omlaag hangen en we er goed aan kunnen melken”. „En Orianda dan?” riep Alia, „die moet er maar naast knielen ook voorover”. „Zij moet er maar naast, ook op handen en voeten want ze is net zo'n koe”. De beide vrouwen gehoorzaamden en Alia en Tia kropen om hen heen en betastten ze beiden overal. Ze knepen in hun bengelende tieten en hun rond gespannen billen. Ze bevoelden de opgezette kutlippen en vingerden kietelend de anale plekken. „Prachtig zo, wat een mooi stel tieten hangen daar. Wat een uiers, die zullen wij eens stevig gaan melken”. Met deze woorden hurkte Tia naast Lidia en ze begon aan de hangende tieten van Lidia te trekken alsof ze die echt molk.

Alia deed hetzelfde bij Orianda met zoveel elan dat Orianda het uitkreunde van genot. „Pak die twee flessen eens” zei Tia even later tegen Alia wijzend op de lege wijnflessen op de grond. Met een knipoog maakte ze haar bedoelingen duidelijk. Alia haalde de halzen van de flessen tussen haar dijen door, zodat ze goed gesmeerd werden met haar kutsap. Ze gaf er een aan Tia, de andere hield ze zelf. Daarna kropen beiden achter de gespannen wachtende vrouwen. Die kreunden toen de dikke flessenhalzen tussen hun verhitte kutlippen door in de diepte van hun sponzige buiken verdwenen. Tevens schoven de beide meisjes hun middelvinger in beider aarsopening.

Zo vingerden ze de knijpende kontgaatjes van het kermende tweetal en vulden ze hun vagina's tot hoog in de buik. Het duurde niet lang of Orianda en Lidia kwamen gillend van wellust klaar, grote achten draaiend met hun dikke billen. Tenslotte was het nu de beurt om te ruilen. Tia en Alia moesten nu op de knieën op het bed. Orianda en Lidia schoven nu de kletsnatte flessen bij hen naar binnen en porden er diep mee. Tia en Alia tilden hun kontjes hoog op om ook daar verwend te worden. Orianda en Lidia voldeden maar wat graag aan dat verzoek. Ook nu duurde het niet lang tot de beide meisjes krijsend van wulps genot door het lint gingen en volkomen verzadigd op het bed bleven liggen. Orianda was bijzonder tevreden met de gang van zaken. En dat Lidia had genoten bleek wel. Ze wilde vaker dit kwartet met hun doen.
【einde】

Andere erotische verhalen:

1 Opmerking:

Anoniem zei

Lekker geil verhaal over jonge meisjes!

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com