4/14/2007

Borstvoeding

NuJij-boekenlegger

Hormonen

【DailyMotion
 Minister Ab Klink (Volksgezondheid) wil dat meer vrouwen hun baby het eerste half jaar alleen maar borstvoeding geven. Nu is dat 20% tot 25%. Klink wil dat percentage in 2011 hebben opgeschroefd tot 40 procent. Het kabinet buigt zich naar verwachting vrijdag over dit plan uit Klinks voedingsnota.
ChristenUnie
Klink komt met dit plan tegemoet aan een wens van de Tweede Kamer. Die steunde een motie hierover van de ChristenUnie. Op dit moment begint 80% van de vrouwen met borstvoeding. Het percentage kinderen dat een maand borstvoeding krijgt is 54%. Tussen de 20% en 25% geeft zes maanden borstvoeding.
Jongere leeftijd
De overheid probeert zich steeds vaker in ons privé-domein te mengen. Nu moeten we weer zes maanden lang alleen maar borstvoeding geven. Eerst moesten we al op verzoek van minister Rouvoet meer kinderen maken en op jongere leeftijd moeder worden. Staatssecretaris Aboutaleb wil dat we meer werken. Het liefst vier dagen in de week. Van minister-president Balkenende moesten we de zondagen al gebruiken om uit te rusten en tot onszelf te komen. Slaat de overheid mischien niet een beetje door? Vind jij het goed dat de overheid ons richtlijnen geeft of moeten we dat toch allemaal zelf weten?

3 Opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het echt walgelijk dat een man dit beslist… Wat weet hij nou in GODSNAAM van de borsten van een vrouw???? Laat zo een koter eens voor 8 maanden aan zijn tepels zuigen, dan praat hij wel anders‼‼‼‼‼‼‼

Anoniem zei

Rouvoet, de smeerpijp, wil gewoon meer dikke tieten zien op straat. De geile donder!

Anoniem zei

Balkenende lag ook helemaal niet met een ‚zere teen’ in het IJsselland Ziekenhuis maar een SOA.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com