9/19/2008

Үvеttе Lоnt-Ееrѕеl

Zie ook Annie Schreijer-Pierik, Mirjam Sterk, GODkut, porno voor Christenen, potenrammers.
Zie verder bijbeltekst.

natte negerin met grote tepels

Achterban Үvеtje Lоnt laat zich horen

slet Үvеttе Lоntcompositie-foto: © 2007 ][enkie
De homo-rel van Үvеttе Lоnt gaat fase 2 in. Na de breed gedragen verontwaardiging om mevrouw de ex-hoer en het gedraai van André Rouvoet laat nu ook de fundamentalistische achterban van De GristenUnie van zich horen. Er zijn namelijk ook voorstanders van Үvеttе, of zoals historicus Ewout Klei het vandaag zegt in dagblad Trouw: ‚Үvеttе Lоnt vertolkt het échte ChristenUnie-geluid’. Binnen dit pro-Үvеttе kamp bevindt zich ook Jan Egas, een vaste GeenStijl-bezoeker die zich afvraagt wat er toch is gebeurd met het bijbelgetrouwe geluid van de CU. In de bijbel valt immers duidelijk te lezen dat homo's dood moeten, dus waar doet men moeilijk over. Ook Krijn de Jong van het altijd vrolijke Nederlands Dagblad doet een duit in het zakje. Hij windt zich op over het feit dat die vuile liberale kudthomo's sinds jaar en dag hun ‚alles moet kunnen’ levenswijze op willen dringen aan iedereen. „Onder het mom van vrijheid wordt een gelijkheidsideaal dwingend opgelegd, je reinste gewetensdwang!” aldus Krijn. Dat zag je ook aan de lovende woorden over Jan Wolkers, wat natuurlijk ook gewoon een kudthomo was, maar dan een die op vrouwen viel. En hoe noemen we dit soort viespeukerij, meneer De Jong? Juist. Homofundamentalisme!
GeenStijl Mutsærts, 5 november 2007 12:03

wijdbeens met kut


Christelijke ex-hoer praat POEP

slet Үvеttе Lоntcompositie-foto: © 2007 ][enkie
Vroeger mocht je haar voor 65 gulden in de reet neuken. Plompzakken: 75. Vuisten: 65. Pritten: 15. Golden shower: 45. Voor 25 gulden deed ze pijpen+slikken en voor 250 gulden kon je Үvеttе Lоnt met een beetje aandringen rustig in de bek schijten. Keyl omschreef het deelraadslid van de ChristenUnie als „een vrouw die een prostituee was van het ergste soort”. Daar hebben uiteraard we niets op tegen, ze maakte carriere en runde zelfs haar eigen hoerenkast. Haar mond open trekken om een hete lading hot jizz van een kansloze Opel Ascona-rijder te ontvangen doet ze niet meer. Mevrouw heeft de Here Jezus gezien en de bijbel gevoeld, en dat staat voor haar gelijk aan discriminasie. Haar mond gaat dus nog steeds open, en alle poep komt er weer uit. Mevrouw roept dingen die ChristenUnie-leider Rouvoet zelf niet durft te verkondigen: „De ChristenUnie moet praktiserende homoseksuelen weren uit bestuursfuncties in de partij en hen ook niet kandidaat stellen voor posten in het openbaar bestuur.” Alle homo's moeten kapot, aldus de voormalige heroïneslet. De ex-prosti gaat hiertoe een motie indienen op het partijcongres van 17 november, schrijft ze in een e-mail aan een groot aantal leden van de ChristenUnie. Hoer, hou je bek.
Update: Volledige antigay-mail staat hier.
GeenStijl Prof. Hoxha, 30 oktober 2007 17:30
Sorry: dit fіlmpје is niet meer beschikbaar!

Ze zocht verder en vond haar heil – 14 jaar geleden – in een ‚nieuwe kerk’, een charismatische of vol-evangelische kerk. „Er wordt veel gezongen en gedanst, in de handen geklapt, vaak staat er een live-band in de kerk. Echt zo'n kerk waar we halleluja-praise-the-lord roepen als het gezellig wordt. Het is heel multicultureel, iedereen kan zich er in thuis voelen.”

Interview op Nieuwsbank met Үvеttе Lоnt-Ееrѕеl

NPS Uitzending gemist? Klik op Bimbo's en Boerka's (30 augustus 2007)…
Mijn favoriete fragment:


Categorieën:
anaal
billenkoek
dikke billen
dingdong dijen
mollig
oude vrouw
slet
vadsig
● uitgewoonde
  • kont
  • kut
  • mond


negerine kont
Begindatum van dit artikel = 5 november 2007 12u04

2 Opmerkingen:

Anoniem zei

Dhr. Henkie.

Langs deze weg wil ik je op de hoogte brengen van het feit dat ik de manipulatie met naakte foto's niet kan waarderen.
Ik verzoek je dan ook onmiddellijk (VANDAAG)deze foto's met mijn gezicht erop te verwijderen.

ER ZAL VANDAAG AANGIFTE WORDEN GEDAAN BIJ DE POLITIE. MOCHT DEZE SITE ER VANAVOND vrijdag 18 SEPTEMBER 2008 NOG OP INTERNET ZIJN, DAN ZAL MIJN ADVOCAAT U PER DAG EEN BEDRAG VAN 5.000 EURO AANSLAAN VOOR HET MANIPULEREN VAN NAAKTE FOTO'S MET DE INSINUATIE DAT IK (Ү.lОNT) DAT ZOU ZIJN EN VOOR HET BELEDIGEN EN BESMETTEN VAN MIJN REPUTATIE.


Met vriendelijk groet,
Ү.Lоnt
Politica Lijst Lоnt
Amsterdam Zuidoost

][ΤΜL Βrошѕеr zei

Lees hier het antwoord.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com