6/07/2010

Smurfblauw Curaçao

Geert Wilders

8 januari 2008

Smurfblauw

Hero Brinkmanboevennest
Blue Curaçao cocktailBlå CuraçaoPVV-Kamerlidsmurf Hero Brinkman weigerde excusessmurfs te maken voor het feit dat hij de Nederlandse Antillen heeft omschrevenomsmurfd als „corrupt boevennest”. GevolgSmurf daarvan is weer dat het Parlementair Overleg Koninkrijksrelaties (POK), dat van 7 tot en met 10 januarismurf op het programma stond, door de Antillianen is afgeblazenafgesmurfd.

Smurfblauw 【WebLog Gadgets】


Bla Bla Curaçao

Iseo Blue Curaçao
© 2008

De Europeanen die in de 15e eeuw aankwamen bij de Caribische eilanden, merkten bij het daar wonende volk (de ) een agressiviteit en een voorliefde voor oorlog. Hun cultuur leek, van buitenaf, tamelijk patriarchaal. Vrouwen hielden zich bezig met het huishouden en met het boerenbedrijf, ze leefden in de 17e eeuw zelfs in afzonderlijke huizen. Vrouwen hadden echter wel veel macht en inspraak.

Kannibalisme werd opgemerkt tijdens oorlogsrituelen en het woord kannibaal heeft zijn origine in het Spaanse caníbal. Dat woord stamt echter weer van het Caribische woord karibna (mens, persoon), aldus Christoffel Columbus.

Of het vermeende kannibalisme ook daadwerkelijk plaats vond is echter niet duidelijk. In 1503 vaardigde Isabella Ⅰ van Castilië namelijk een wet uit dat alleen kannibalen als slaven mochten worden buitgemaakt. Daardoor noemden Europeanen inheemse volkeren al snel kannibalen.

Zie ook SmurfSeks.  
gesmurfd ~ smurf ~ smurfen * eMail *

⤢

1 Opmerking:

][enkie zei

Eens iets anders dan die GeenStijl schuttingtaal………

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com