2/19/2002

SM Kelder

DoKa

NuJij-boekenlegger
Jort Kelder start binnenkort met het internetmedium 925, dat draait om „alles wat telt tussen 9 en 5”.

Dat is onder meer te lezen op het weblog van Michiel Frackers, directeur van Small Media Group, die de websites van Jort Kelder en Georgina Verbaan beheert. „Ik, samen met een paar mediamaatjes, ga hem daarbij helpen.”

Het webdomein 925people.nl is op 1 april geregistreerd bij Small Media Group. Weblog GeenStijl meldde dinsdag als eerste, op basis van een anonieme bron, dat Kelder met de website begint. Op zijn weblog doet de voormalige hoofdredacteur van zakenblad Quote geen moeite het nieuws te ontkennen. "Het is geen 1 aprilgrap", schrijft hij.

Meer wil Kelder niet kwijt over zijn nieuwe project. "Ze zijn gewoon nog niet zo ver", zegt zijn persoonlijk assistent. "Hij wil er straks graag over praten, maar nu wil hij het nog even stilhouden." Een datum voor de lancering van de website is nog niet bekend.

De 43-jarige Kelder stapte vorig jaar op bij Quote. Onlangs werd bekend dat hij met de opnamen begint van zestien nieuwe afleveringen van de realityserie 'Bij ons in de PC'. De journalist is de laatste tijd vooral in het nieuws geweest in verband met een amateurfilmpje waarop te zien is hoe zijn vriendin Georgina Verbaan innig zoent met haar VPRO-collega Pieter van der Wielen. GeenStijl
Zie ook Pritt Stift

SM-kelder SM-kelder SM-kelder

SM-kelder SM-kelder SM-kelder

SM-kelder SM-kelder

SM-kelder SM-kelder

SM-kelder SM-kelder SM-kelder

SM-kelder SM-kelder


In de nacht van 23 op 24 december 2005 had de Antwerpse havenbaas Eddy R. een lekker geil gevoel van binnen en besloot hij zijn lusten te bevredigen bij zijn favoriete sm-club. De reder kocht drie flessen Champagne, nam een zakje cocaïne bij de hand en begaf zich naar de Antwerpse meesteres Chantal.

Prostituees Irene en Brenda gingen urenlang ononderbroken los op zijn van alcohol en drugs doordrongen lijf. Nu zijn havenmensen op zich al stevigere bonken dan die frêle landrotten, maar na zes uur moest ook Eddy R. zich gewonnen geven. Brenda: „Hij zei me dat hij het warm had. Hij vroeg me om de airco aan te zetten, maar ik vond de afstandsbediening niet. Toen ik terugkwam, lag hij te snurken. Ik kreeg hem niet wakker en raakte in paniek. Ik kon de kamer maar tot 2 uur gebruiken. Ik was zeker dat hij sliep en wilde hem naar buiten werken. Ik belde Irene en die zei me een natte handdoek in zijn nek te leggen.” Op dat moment lag Eddy al in een coma, die laatste tepelklemschok was er te veel aan. Natte handdoek of geen natte handdoek.

Eddy's vrouw wist tot op die bewuste nacht niets af van zijn hobby en kwam dus op een pijnlijke manier achter zijn geheim. De kersverse weduwe sleurde de twee s&m-prostituees twee jaar geleden voor de rechter en eiste 1,4 miljoen Euro schadevergoeding omdat ze hen verantwoordelijk acht voor de dood van haar man. Het parket van Antwerpen heeft eens goed gelachen met die eis en adviseerde gisteren om Irene en Brenda volledig vrij te spreken. Op 3 juni valt het definitieve vonnis over deze zaak. endandit·nl


Zie ook:
SM-kelder

Nog geen opmerkingen.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com