3/07/2008

Plasseks

wildplassen

Mannen opgepakt voor ontucht plassende vrouwen

Smallingerland — De politie heeft drie mannen opgepakt die ervan worden verdacht jarenlang ontuchtige handelingen te hebben gepleegd met plassende vrouwen op dorpsfeesten in Friesland.

De vrouwen op de feesten zouden de mobiele toiletten bij de feesttenten te smerig hebben gevonden. Daarom deden ze hun plas in de open lucht. Op dat moment zouden de mannen hebben toegeslagen, zei een zegsvrouw van het Openbaar Ministerie (OM) in Leeuwarden dinsdag.

De verdachten worden dinsdagmiddag aan de rechter-commissaris in Leeuwarden voorgeleid. Die moet beslissen of het OM genoeg argumenten heeft om de mannen langer vast te houden.


wild plassen
De verdachten zijn een 57-jarige man uit de gemeente Achtkarspelen en twee mannen van 39 en 67 jaar uit de gemeente Smallingerland. De mannen zouden tien jaar lang plassende vrouwen hebben begluurd en vrouwen in het kruis hebben betast.

Het drietal opereerde meestal gezamenlijk en zijn tientallen keren op pad geweest. Twee vrouwen deden aangifte, één in 2004 en één in 2005. Politieonderzoek daarna leverde echter niets op. Toen in september vorig jaar nog een vrouw aangifte deed, wist de politie de mannen na onderzoek op 12 januari te arresteren. De mannen hebben gedeeltelijke bekentenissen afgelegd.

【ANP】


pissende vrouw plassend meisje wildplassen zeiken (afbeelding) exhibitionistische vrouw



hentai

Nog geen opmerkingen.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com