10/03/2010

YouTube Naakt

NUjij
Als je van blote meisjes (of jongens) kan vinden op U2Be dan heb je geluk: geniet er van zo lang het kan — naakt is op YouTube binnen de korste keren weer verwijderd. Dan is er : een beetje flauw dat daar de interessantste films niet op je geplakt kunnen worden… Zo beweren ze op de site. Ook jammer is dat de uitstekende zoekfunctie teniet gedaan wordt door het feit dat je niet je eigen player kan toepassen en gebonden bent aan dat irritante ding van zelf, zonder autoPlay-optie. Als je weet hoe het moet dan kan je uiteraard altijd nog het gewenste clipje rippen en vervolgens ergens uploaden waar je wel de gewenste opties hebt om het filmpje in te sluiten. En is nog erger: daar kan je helemaal niks van hot-linken. De back-link die ze op hun web site beloven: daar moet je veel geduld voor hebben (hier een voorbeeld). Het domein bestaat reeds vanaf 2 december 2005 maar is op dit moment nog steeds in de bèta-fase. Dan hebben we nog : kommer en kwel . Ze zorgen er wel erg voor dat hun MacroMedia Flash video player altijd ‚bovenop’ blijft staan… Maar nèt niet goed genoeg! en voor de zoekfunctie moet je een beetje zoeken (daarvoor is de schuifbalk nodig). Van kreeg ik een klacht dat ik hun logo onderdruk in de berichten op dit weblog. Gedurende de piekuren kan dat systeem het niet meer bijbenen – het zal mij een zorg zijn. Die klagende beheerder moet eerst eens gaan investeren. UPDATE

Nog zo'n geval: UPDATE
SlutLoad filmpjes
SlutLoad moet je te vaak op het een eeuwigheid wachten:
 
David Bowie – „Sound And Vision”
Hier een willekeurige vergelijking van SlutLoad met .
JubiiTV filmpjes
JubiiTV™ is het helemaal huilen-met-de-pet: de embed-code werkt pas na ingrijpende aanpassingen en bovendien komen de filmpjes van . Niet dat dit veel uitmaakt: ook de aldaar gegenereerde embed-code moet je ingrijpend aanpassen om het werkend te krijgen. Bovendien geldt voor beide web sites dat je geen andere player kan gebruiken. Dan is DailyMotion een veel betere plaats om een van naakte meisjes (of jongens) te zoeken:
Helaas heeft er soms een handje van om puriteins te zijn:
Wie weet waarom mag 't zeggen……… Voorbeelden die (nog) wel werken:
UPDATE: inmiddels zijn nog meer videos verwijderd. Betreedt de links op eigen risico. ;)
Ook heeft leuks in de aanbieding, zij het een beetje tam… Hun autoPlay werkt vaak niet en je eigen player gebruiken kan al helemaal niet!
Een andere bron is , een paar voorbeelden:
Voor deze moet je wel een beetje kunnen hacken om de filmpjes op je weblog te zetten. Aan de niet-hackers en de genen die de Franse taal niet voldoende beheersen: ga met een grote boog om die site heen want die staat bol van misleidende linkjes en linkjes die botweg niet werken. Tips voor leuke filmpjes op die site zijn uiteraard altijd welkom. Opgelet: hun media player is vervangen door eentje van СlісkІnVіdео™… Als de oude definitief wordt opgedoekt dan zullen een hoop bLoggers zuur zijn!

DailyMotion
Handig linkje: FlashVars

YouTube porno

NDRplus
Eerste versie van dit artikel: 12 maart 2008 23:48.

⤢

2 Opmerkingen:

Criticaster zei

“YouTube or U2Be?” — that's the question…

][enkie zei

Ik zag nu pas dat de link naar Braziliaanse billen broken was, bij deze gerepareerd.

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com