5/21/2008

Meisje Vingert Zich

Nella vingert zich zelf met twee vingers tegelijk

Masturbatietips voor vrouwen

Veel vrouwen doen – en ze doen het veel massaler en vaker dan gedacht. Er bestaan evenwel verschillende manieren om jezelf te verwennen en wel zo:
  • Met de hand
    De meest gebruikte methode is manuele stimulatie van de . Of je daarbij ligt, staat, zit, aan iemand of niemand denkt, het snel of traag gaat, bepaal je helemaal zelf. In plaats van op je rug, kan je ook op je buik liggen of op handen en aan de slag gaan.
  • Onder de douche / in bad
    Een populaire plaats voor seks, maar waarom zou je jezelf alleen verwennen met lekkere zepen en massagehandschoenen? Met of zonder doucheknop kan je hier heel wat leuke momenten beleven. Zorg ervoor dat het water niet te warm of koud is en indien mogelijk probeer de sterkte van de straal aan te passen, tot het lekker lijkt voor jou.
  • Traag of net snel
    Niet altijd evenveel tijd maar wel zin? Probeer dan het vluggertje. Ga staan of zitten met je rug recht, streel je dijen tot je opgewonden wordt. Ga dan rechtstaan of net liggen – hierdoor worden de wanden van je samengeduwd, wat een extra sensatie geeft. Wie én veel zin én veel tijd heeft kan het proberen via de G-plek, een gevoelig plekje in de vagina. Je kan alleen maar weten of ze (bij jou) bestaat als je er naar op zoek gaat. Stimulatie ervan zou tot het moeten leiden, als je maar geduldig bent.
  • Zelfmassage
    Doel: erogene zones ontdekken. Probeer dus weg te blijven van de bekende plekjes. Hoe pak je dit aan? Lees een erotisch verhaal, bekijk foto’s of filmpjes die je opwinden terwijl je je lichaam zachtjes streelt en masseert. Begin bij je tenen. Tip: sla je niet over!
  • Fantasieën
    Maak je orgasmes rijker en intenser door er enkele van je fantasieën aan te koppelen?
  • Attributen
    Het bekedste hulpmiddel bij masturbatie is een (in alle soorten en maten), maar het kan ook simpeler. Een zijden sjaaltje bijvoorbeeld. Gebruik het bij de manuele stimalatie: door het zijde warmt je clitoris op waardoor de sensatie helemaal verandert. Ook een veertje of lintje kunnen masturberen een heel nieuwe ervaring maken.
Wees overigens niet bang om je verschillende keren na elkaar te laten gaan, als je dat zou wensen. Vrouwen kunnen heel gemakkelijk verschillende orgasmes na elkaar krijgen. Toch nog enkele tips: gebruik nooit scherpe voorwerpen in je vagina en duw deze ook nooit te diep. Als je gebruik maakt van hulpmiddelen, zorg ervoor dat deze relatief proper zijn. De vagina is een gevoelige omgeving, je wil geen infectie of bacterie inbrengen die schadelijk mag zijn. Voor de rest: enjoy!  【HLN】

Nog geen opmerkingen.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com