5/28/2008

Eva

OMG Verboden Fruit

Een reclameposter van Kellogg's All Bran in bushokjes houdt de gemoederen in Veenendaal flink bezig. Met name de SGP stoort zich aan de afbeelding van Eva tussen de appels, ter promotie van het fruit- en graanontbijt, meldt onder meer RTV-Utrecht. „Meer fruit dan vroeger”, luidt de slogan. De gereformeerde partij noemt het „schokkend, beledigend en zeer pijnlijk” in een brief aan het college. De SGP vindt dat Kellogg's rekening moet houden met gelovigen. Burgemeester en wethouders in Veenendaal moeten de bezwaren van de achterban overbrengen aan Kellogg's, schrijft deze kleinzielige partij. Leuk voor Kellogg's, deze mini-rel.

En Kellog's? Die zwijgt in alle talen…

【Algemeen Dagblad】



Eve
حواء
In de jaren '80 organiseerde voormalig EO-directeur Bert Dorenbos op het marktplein een boekverbranding tegen bloot in tijdschriften. Het plan was dat dit de eerste in een reeks verbrandingen zou zijn in Nederland. Het bleef bij die ene keer in Veenendaal. De verbranding liep uit op een chaos, waarbij een uit Arnhem topless om het vuur ging dansen.
Een muziekleraar van het Ichthus College ontdekte begin jaren '80 dat bepaalde rockplaten duivelse boodschappen bevatten als deze achteruit gedraaid werden. Na deze vondst werden lijsten van lp's aan de leerlingen meegegeven met als advies aan de ouders om deze albums te vernietigen.

1 Opmerking:

retch zei

Bah... ik kan niet eens d'r puntjes zien.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com