6/11/2008

Praeputium

NuJij-boekenleggervoorhuid’: de afdekkende huid voor de clitoris
praeputium
【Zoek】

Problemen met de clitoris

Er zijn geen specifieke ziekten bekend die alleen de treffen. Toch kan de clitoris problemen geven.

Medische problemen:

  • Als je de clitoris en de voorhuid niet genoeg wast, kunnen jeuk, irritaties, schimmelinfecties en pijn bij het vrijen ontstaan. Maar ook als je hem te veel wast en hierbij zeep gebruikt ontstaan dit soort problemen.
  • Heel soms is de clitoris verkleefd met de voorhuid, of zit de voorhuid te nauw om de clitoris heen.

Veelvoorkomende onzekerheden:

  • De clitoris kan heel klein zijn (bijvoorbeeld een millimeter), maar ook vrij groot. Het is heel normaal dat er verschillende formaten bestaan en kleine clitorissen zijn niet minder gevoelig dan grote. Heel soms komt het voor dat een clitoris erg groot is (bijvoorbeeld zo groot als een eikel), maar dit verschijnsel is heel zeldzaam.
  • De clitoris zit op een vrij onlogische plek. Niet in of vlakbij de ingang van de , maar (gezien vanaf de buik) op het punt waar de twee bij elkaar komen. Bij sommige vrouwen zit de clitoris ook bijna voortdurend verscholen achter de voorhuid. Hierdoor lijkt het alsof er helemaal geen clitoris aanwezig is. Maar alleen in heel zeldzame gevallen komt het voor dat een vrouw wordt geboren zonder clitoris.
  • Sommige vrouwen zijn bang dat hun clitoris niet goed werkt, omdat het niet lukt een te krijgen. Hierover kun je meer lezen in de rubriek: 'Seksuele problemen'.

Nog geen opmerkingen.

Een reactie posten:

Nieuwere post ◄┘Terug ⌂ Oudere post

Translate|Vertaal:

Volgers:

Archief


Locations of visitors to this page
eXTReMe Tracker
Sexy Naked Blogs Personal Blogs BlogRankers.com